Broer en zus ontmoeten elkaar na 20 jaar en worden verliefd: nu hebben ze 3 kinderen

Janine image
door Janine

04 Mei 2023

Broer en zus ontmoeten elkaar na 20 jaar en worden verliefd: nu hebben ze 3 kinderen
Advertisement

Sommige banden die we ons hele leven vormen, zijn “sterker” en langduriger dan andere. We worden geboren en groeien op omringd door mensen en met sommigen van hen communiceren we op zo'n manier dat we een diepe band hebben. Een van de meest voor de hand liggende gevallen is de band die tot stand komt tussen de leden van een gezin: vader, moeder, broers en zussen zijn over het algemeen heel hecht. Het delen van hetzelfde dak, het gevoel hebben dat je iemand naast je hebt die ons begrijpt, ons beschermt en steunt, is van levensbelang voor de mens.

De hoofdrolspelers van dit verhaal zijn broer en een zus, halfbroer en zus om precies te zijn, wier band op een ongecontroleerde manier is geëvolueerd.

via Newsrebeat

Ana en Daniel Parra zijn halfbroer en halfzus: ze hebben alleen hun vader gemeen. De twee jongeren groeiden echter niet samen op: hun vader had Ana en haar moeder verlaten toen ze nog maar een paar maanden oud was om een ​​relatie te beginnen met een andere vrouw. Maar Ana ontdekte, toen ze ouder werd, al snel dat ze een halfbroer had.

Dus besloot ze op 20-jarige leeftijd via Facebook contact op te nemen met haar vader en kreeg ze ook informatie over haar halfbroer, Daniel, inclusief zijn sociale profiel. Het meisje besloot toen, eerst vermomd, met behulp van een nepprofiel, contact met hem op te nemen, maar uiteindelijk onthulde ze haar ware identiteit aan hem.

De twee begonnen elkaar toen vaak te schrijven en leerden elkaar beter kennen door verhalen en anekdotes van hun gedeelde familie op te halen. En toen was er een kus, die "verboden" kus die alles veranderde.

Advertisement

Aanvankelijk probeerden ze hun gevoelens te "begraven": ze voelden zich al "raar" omdat ze broer en zus waren die elkaar helemaal niet kenden en nu beseften ze dat ze gevoelens voor elkaar begonnen te krijgen.

Maar het was onmogelijk: de liefde had de overhand en de twee jonge mensen namen de moedige beslissing om hun gevoelens onder ogen te zien en samen te zijn. Het is niet gemakkelijk geweest voor het paar, dat te maken heeft gehad met bittere kritiek van vrienden, hun families en de samenleving zelf, die hun relatie bestempelen als "onzuiver" en schandalig. Uiteindelijk bleven ze ondanks alles bij elkaar en omringden ze zich met mensen die hun unieke liefde begrepen.

Ze hebben nu 3 prachtige kinderen en proberen nog een belangrijke mijlpaal voor hen te bereiken: wettelijk kunnen trouwen. Veel verbintenissen, zoals die tussen mensen van hetzelfde geslacht, waren voorheen niet mogelijk en zijn nu "geïntroduceerd" en worden niet langer als taboe gezien en dit is wat het paar ook zou willen voor hun specifieke situatie. Wat vind jij?

Advertisement