Deze man werd "gered" door een Chihuahua, dus besloot hij iets te doen, op de meest lieve manier - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man werd "gered" door een Chihuahua,…
Niemand neemt dit meisje met het syndroom van Down aan, dus begint ze voor zichzelf Een hond viel een man aan die probeerde zijn 10-jarige baasje te ontvoeren

Deze man werd "gered" door een Chihuahua, dus besloot hij iets te doen, op de meest lieve manier

Door Janine
1.299
Advertisement

Dat de liefde verder gaat dan alle soorten overwegingen over het fysieke aspect, is inmiddels een welbekend feit, dat ons echter blijft verbazen, vooral wanneer het erin slaagt bepaalde starre overtuigingen te overwinnen die we als onze sterke punten beschouwen.

Dit is wat er gebeurde met Bobby Humphreys: een grote gespierde man, een hondenliefhebber die zichzelf altijd heeft beschouwd als een soort groot dier, dat in zekere zin zijn kenmerken weerspiegelde.

Tot zijn leven overhoop werd gehaald, en daarmee ook zijn rotsvaste zekerheden.

Het keerpunt viel samen met het abrupte einde van zijn huwelijk, na 17 jaar: een breuk die hem diep schokte, in die zin dat hij een einde wilde maken aan zijn bestaan. Gelukkig had hij een echte vriendin naast hem, zo één die, als ze zien dat je valt, je beetpakken en je niet laten gaan, totdat je weer op de been bent.

En dat deed Connie, door Bobby te helpen in deze donkere periode in zijn leven, zoals Bobby zich herinnert: "Ze zou nooit zijn weggegaan, ongeacht wat ik haar had verteld. Ze had al vrienden verloren en wilde mij niet ook verliezen. Op die manier liet Connie me zien wat vriendschap echt was, en het is overbodig om te zeggen dat ik haar heel veel verschuldigd ben."

Zeker als je bedenkt dat het, zonder het te weten, de onvrijwillige oorzaak zou zijn geweest van een belangrijke verandering in Bobby's leven - een andere, maar deze keer echt positief.

Connie vroeg op een dag aan Bobby om op haar geliefde Chihuahua Lady te passen omdat ze een paar dagen weg moest voor haar werk. Hij accepteerdde, maar aarzelde: hij had de kleine hond al eens ontmoet, die zich vijandig had getoond; toch kon Bobby die gunst niet weigeren aan zijn beste vriendin.

Advertisement

Maar gek genoeg werd Bobby, toen hij thuis kwam, in plaats van geconfronteerd te worden door een grommende Lady, begroet met genegenheid van de kleine Chiuhuahua, die vrolijk op zijn knieën sprong; dit was het begin van een nieuwe, grote vriendschap.

Zelfs Connie was, bij haar terugkeer, verrast door de prachtige relatie tussen de twee: "Connie heeft gezworen dat ze nog nooit zoiets had gezien, deze kleine hond haat iedereen. Sindsdien zijn Lady en ik onafscheidelijk geworden".

Om deze reden besloot Bobby, toen Lady met Connie terug naar huis keerde, om zelf een Chihuahua te adopteren: zo kwam Kira in zijn leven, die tot dan toe een slachtoffer van wrede mishandeling was. Het was Bobby die erin slaagde om hem weer vertrouwen in mensen te geven.

En Kira was de eerste die profiteerde van de vrijgevigheid en het goede hart van Bobby: hij adopteerde namelijk nog twee andere Chihuahuas in moeilijke omstandigheden - Harley en Quinn -, en toen nog meer, totdat ze een dierenopvangcentrum stichtten, de Big Guy Little World Sanctuary.

"We redden Chihuahuas die mishandeld of uitgehongerd zijn, fysieke of mentale problemen hebben. We geven ze een nieuw thuis of verzorgen ze voordat we ze ter adoptie aanbieden," zei Bobby.

Dankzij zijn initiatief zijn meer dan 30 Chihuahua’s gered, die vervolgens nieuwe baasjes hebben gevonden - zorgvuldig uitgekozen door Bobby zodat er echt goed voor deze kleine honden met een groot hart gezorgd wordt.

Zo is het mogelijk dat uit een moment van crisis een nieuw leven ontstaat, geweldig voor jezelf en voor anderen - door jezelf te omringen met de juiste vrienden;)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt