Een man schildert zijn huis in felroze, maar de buren vinden het niet mooi - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man schildert zijn huis in felroze,…
De hond helpt zijn kleine vrienden hun honger te stillen: de zeer lieve beelden hebben duizenden mensen veroverd Het “mysterie” van de verdwenen sokken is opgelost: het is eigenlijk de wasmachine die ze kwijtraakt!

Een man schildert zijn huis in felroze, maar de buren vinden het niet mooi

Door Janine
3.620
Advertisement

Wat zou er gebeuren als jij of iemand in jouw wijk de buitenmuren van jouw of hun huis met een felle kleur schilderde, een ongebruikelijke voor een vredige en rustige woonwijk in een buitenwijk? Wij weten het antwoord: ze zouden er niet blij mee zijn!

En het is min of meer wat er met Emilio Rodriguez is gebeurd toen hij verhuisde naar de woonwijk Mountain View in Pflugerville in Texas en de buurt... een beetje kleur gaf!

via: Fox 7 News
foto: Fox 7 News

Op vierjarige leeftijd kreeg Emilio een auto-ongeluk waardoor hij helaas in een rolstoel terecht kwam en die hem ook een leven “schonk” dat bestond uit talloze chirurgische operaties om de beweging van zijn onderste ledematen terug te krijgen. In al die jaren was wat Emilio altijd kalm en ontspannen maakte op de moeilijkste momenten, naast de genegenheid en steun van zijn familie en vriendin, de kleur roze; het is dan ook geen toeval dat zijn geliefden, toen hij in 2018 verhuisde naar Mountain View, hem smeekten de buitenmuren van het grote huis niet in zijn favoriete kleur te schilderen... maar hij hij luisterde er duidelijk niet naar!

foto: Fox 7 News

Geïnspireerd door de kleuren van zijn tatoeages, vond Emilio de roze verf "bismuth subsalicinate" en schilderde de buitenmuren van zijn huis waardoor hij opviel in zijn buurt die, in de dagen na het schilderen, Emilio bedreigde met onaangename berichten en opmerkingen. Maar onze dappere protagonist gaf niet op: nu wil hij het hek, de buitenverlichting en zelfs zijn rolstoel verven.

En wie kan Emilio Rodriguez nog stoppen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt