Een kind dat gepest wordt vanwege zijn diversiteit wordt eindelijk geopereerd: dit zijn zijn eerste stappen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind dat gepest wordt vanwege zijn…
De “meest premature” baby ter wereld mag eindelijk naar huis: ze werd met zes maanden geboren en woog 245 gram Familie is het mooiste dat bestaat! Deze 22 prachtige foto's laten dit duidelijk zien

Een kind dat gepest wordt vanwege zijn diversiteit wordt eindelijk geopereerd: dit zijn zijn eerste stappen

Door Janine
4.729
Advertisement

In een wereld waar mensen die minder gelukkig zijn dan wij blijft groeien, wordt de gave van mensenliefde paradoxaal genoeg steeds zeldzamer. Het is daarom geen toeval dat het de bekende persoonlijkheden zijn van de amusementswereld die goede werken doen en grote naastenliefde tonen, in staat om het collectieve geweten wakker te schudden voor contexten en situaties die de meest achtergestelden treffen. Het waargebeurde verhaal van de kleine Aldrin heeft het hart van Tim Tebow, de beroemde Amerikaanse NFL-atleet, ontroerd.

foto: YouTube

Oorspronkelijk uit de Filippijnen, waar zijn doopsgezinde ouders al 30 jaar zendingswerk verrichtten, richtte Tim Tebow de Tebow Foundation op voor mensen die medische zorg nodig hebben, wanneer ze het zich in een toestand van extreme armoede niet kunnen veroorloven; deze behoefte is afgeleid van een bijeenkomst met de jeugd die Tim op de Filippijnen had met een tiener genaamd Sherwin, die leed aan een ernstige genetische misvorming aan zijn benen.

Toen de 11-jarige Aldrin op een dag in 2018 het Tebow CURE-ziekenhuis op de Filippijnen binnenliep, kwam het verleden terug bij Tim, die besloot de moeilijke situatie van de jongen ter harte te nemen.

foto: YouTube

Aldrin leed aan een gecompliceerde aangeboren dislocatie van de knieën die hem dichter bij de vorm van een “flamingo” brachten, reden waarom veel van zijn klasgenoten hem vaak lastig vielen; toen Tim hoorde over het trieste verhaal van Aldrin besloot hij onmiddellijk iets te doen. Na een delicate chirurgische ingreep die door het gespecialiseerde ziekenhuis werd uitgevoerd en vier uur duurde, onderging Aldrin een geleidelijke transformatie die onverwacht zijn aangeboren toestand verbeterde en hem in voorgaande jaren veel pijn en leed veroorzaakte.

Soms zijn het juist de filantropische gebaren die de wereld veranderen, en het verhaal van de vriendschap dat zich tussen Aldrin en Tim Tebow heeft ontwikkeld, heeft net als de mooiste sprookjes een gelukkig einde gekregen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt