Een "speciale" hond wordt in een kanaal gegooid en achtergelaten, maar na een paar dagen begint een nieuw leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een "speciale" hond wordt in een kanaal…
Echtgenoten kunnen hun vrouwen nog meer onder druk zetten dan hun kinderen, suggereren sommige peilingen Beroerte: 5 alarmsignalen die levens kunnen redden

Een "speciale" hond wordt in een kanaal gegooid en achtergelaten, maar na een paar dagen begint een nieuw leven

Door Janine
19.613
Advertisement

Een gewelddadig misbruik tegenover een groot verlangen om te leven. Dieren blijven ons lessen van moed en loyaliteit geven. Geconfronteerd met zulke heftige scènes kunnen we niet anders dan ons afvragen hoe wreed de menselijke natuur kan zijn: een vooropgezette wreedheid ten koste van een weerloos schepsel.

Er is niets bekend over de eigenaar, het enige wat helaas zeker is, is dat hij nog steeds vrij rondloopt. Iemand heeft een hondje in een soort kanaal of rivier in Los Angeles (Verenigde Staten) achtergelaten met een duidelijk plan: het doodmaken. Maar de pup weigerde te sterven, vocht en overleefde tegen alle verwachtingen in.

foto: Youtube

Bij het arme dier was een poot afgesneden om te voorkomen dat het zou ontsnappen en werd op een hoogte van minstens 5 meter in een kanaal gegooid.

foto: Youtube

Maar deze persoon had geen rekening gehouden met het overlevingsinstinct van het kleine dier. De dagenlange pijn heeft niet de overhand gehad aan de wil om te leven. Totdat Eldad Agar, van een dierenrechtenorganisatie, de hond in slechte staat vond. De pup was niet eens in staat te blaffen, hij kon alleen maar huilen.

Advertisement
foto: Youtube

Veel mensen kwamen meteen in actie om hem te helpen en brachten hem naar een dierenarts, ook al waren de verwachtingen erg laag. Na de baden om de parasieten te elimineren, de eerste behandelingen en wat liefde, begon de strijdende hond tekenen van herstel te vertonen en hij werd Jordan genoemd.

foto: Youtube

Vandaag is Jordan eindelijk gelukkig en heeft een gezin gelukkig gemaakt.

foto: Youtube

Ongelofelijk dat zo'n vreugdevol wezen verborgen zat achter dat pijnlijke en verdrietige wezen! Jordan is erg sociaal en houdt van spelen. Zijn "diversiteit" is nauwelijks waarneembaar.

Advertisement
foto: Youtube

Heel veel geluk voor dit kleine leven dat de verkeerde persoon had gevonden, en complimenten voor zijn reddende engelen!

foto: Youtube
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt