Vrouwen slapen beter met een hond dan met een man, volgens dit onderzoek - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrouwen slapen beter met een hond dan…
In dit ziekenhuis mogen patiënten bezoek van hun honden ontvangen, en de foto’s doen het hart goed Dit echtpaar heeft van een schoolbus een mini-huis op vier wielen gemaakt: het interieur is spectaculair!

Vrouwen slapen beter met een hond dan met een man, volgens dit onderzoek

15.353
Advertisement

Goed nieuws voor alle hondenliefhebbers: het bed delen met je trouwe viervoeter helpt je om te slapen! Het is bekend, de hond is de "beste vriend van de mens”, maar blijkbaar lijkt het ook de beste keuze voor veel vrouwen, als het gaat om een goede nachtrust. Vaarwel partner? We willen je niet overhalen om overhaaste beslissingen te nemen, maar uit een recent onderzoek blijkt dat vrouwen die gewend zijn met hun hond te slapen, beter uitrusten dan degenen die met hun partner of hun kat slapen.

De enquête betrof in totaal 962 vrouwen, van wie minstens de helft regelmatig met minstens één hond in bed slaapt, 1/3 slaapt met een kat en meer dan de helft met hun partner. Door een vergelijking te maken, onthulden de vrouwen die sliepen met hun hond dat ze een onmiskenbaar hoger niveau van comfort en veiligheid hebben. Dit is misschien te wijten aan het feit dat honden een natuurlijke neiging hebben om hun baasje te beschermen, omdat ze altijd proberen alle externe risico's en gevaren op afstand te houden.

foto: Pexels

Het lijkt erop dat slapen met een hond ook gezonder is dan slapen met een kat. Honden slapen in feite 's nachts 75% van de tijd, terwijl katten als veel actiever bekend staan. Bovendien zijn katten veel minder beschermend dan honden en slagen ze er niet in om zelfs de helft van het gevoel van gastvrijheid en rust van een hond over te brengen. Veel geluk voor alle kattenliefhebbers, dus.

Advertisement
foto: Pexels

Volgens een andere studie is het niet altijd nodig dat de hond naast je in bed ligt om goed uit te rusten - ook alleen de aanwezigheid van je hond in de slaapkamer lijkt voor zowel mannen als vrouwen rustgevend te zijn. Een geweldige manier om wat tijd met je huisdier door te brengen, vooral als we overdag druk zijn met een fulltime baan die ons dwingt om van huis weg te blijven.

foto: Wikipedia

En wat voor type ben jij? Mag jouw hond of kat bij jou in bed slapen?

Tags: DierenHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt