Ze vindt een pup bij een rivier vastgebonden aan een anker van 6 kg: de vrouw denkt niet twee keer na en redt hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vindt een pup bij een rivier vastgebonden…
Vaarwel klassieke bejaardentehuizen: de toekomst van ouderen zijn de De dochter draagt een korte broek die te kort is, maar haar vader geeft haar een voorbeeldige les!

Ze vindt een pup bij een rivier vastgebonden aan een anker van 6 kg: de vrouw denkt niet twee keer na en redt hem

Door Janine
4.206
Advertisement

Als we zouden moeten tellen hoe vaak we verhalen over dierenmishandeling door mensen hebben verteld, zouden we hier nog steeds aan het rekenen zijn; maar dit is de realiteit: gedurende een jaar worden honderdduizenden vierpotige vrienden niet alleen op een slechte manier verlaten door hun baasjes, maar ook achtergelaten in sadistische situaties van fysiek lijden, zonder enige morele rechtvaardiging. Maar gelukkig zijn er nog steeds engelen in de wereld die waken over deze ongelukkige dieren.

foto: Facebook

Het verhaal dat we je vertellen vond plaats in Litouwen, toen een vrouw, Audra Petraskiene, tijdens een ochtendwandeling bij een rivier toevallig een arme kleine hond tegenkwam die niet kon bewegen omdat hij een ijzeren kist om zijn nek had. Voor Audra leek de situatie meteen duidelijk: iemand had opzettelijk geprobeerd de hond daar achter te laten in de "hoop" om hem te verdrinken.

Het was moeilijk voor de hond om onmiddellijk te vertrouwen op de vrouw die hem had benaderd, vooral na zo'n traumatische ervaring waarin zijn baasje hem zo opzettelijk had verlaten. Het duurde een tijdje voordat Audra en haar dochter Andra erin slaagden het kleine hondje te overtuigen hun huis binnen te gaan; zodra de toestand van ondervoeding bij de hond werd opgemerkt, brachten de vrouwen het onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde dierenarts.

Advertisement

Na enig onderzoek slaagde Audra er toen in contact te krijgen met de eigenaar van de hond, die onthulde dat de verdwijning van het dier te wijten was aan een slecht afgelopen "wraak" van een buurman die zijn viervoeter een paar dagen daarvoor had meegenomen. Maar nu is de hoofdrolspeler van dit verhaal met een goed einde in goede handen, mede dankzij de vrijgevigheid en vasthoudendheid van Audra en haar dochter, die het leven van het dier hebben gered.

Dit zijn verhalen die we nooit zouden willen vertellen en bovenal zouden ze nooit moeten gebeuren; maar de grote harten van mensen kunnen soms echt een verschil maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt