Een infuus bereid met dit blad kan een echte remedie zijn voor de nieren en de bloedsomloop - BekijkDezeVideo.nl
x
Een infuus bereid met dit blad kan een…
De 10 dingen die een Alfavrouw niet tolereert in een relatie Hij stopt na vele jaren met roken: met het geld dat hij bespaart, reist hij de wereld rond

Een infuus bereid met dit blad kan een echte remedie zijn voor de nieren en de bloedsomloop

25 Juni 2019 • Door Janine
2.797
Advertisement

We zijn wat we eten: hoe vaak hebben we deze zin niet gehoord? Degenen die het met zekerheid bevestigen, hebben gelijk, want het is absoluut waar dat, om gezond te zijn, het essentieel is om goed te eten en een gezond leven te leiden.

Onze levensstijl beïnvloedt onze gezondheid. Heel vaak is het, vanwege dagelijkse onvoorziene omstandigheden, gebrek aan tijd of negatieve gewoonten, niet gemakkelijk om aan lichaamsbeweging te doen of op een gezonde manier te eten bij alle maaltijden.

Dezelfde snelle en eenvoudige maaltijden lopen dan het risico contraproductief te zijn voor de gezondheid, omdat ze rijk kunnen zijn aan conserveringsmiddelen, bestaande uit het zogenaamde "junkfood" of geconsumeerd zonder de nodige kalmte.


Maar als we zoveel geluk hebben dat we een moment voor onszelf en voor ons welzijn uit kunnen trekken, waarom niet vertrouwen op het goede wat de natuur ons kan geven? De niet-kunstmatige producten die direct aanwezig zijn in de omgeving die ons omringt, zijn er heel veel en er is geen reden om er geen gebruik van te maken. Hier willen we het hebben over een heel bijzonder antioxidant dat, geïntegreerd in de dagelijkse voeding, een grote hulp kan zijn voor onze gezondheid.

Het is het Japanse mispelblad, dat in Europa en de rest van de wereld steeds vaker voorkomt, niet te verwarren met de gewone mispel (Germaanse). Naast een heerlijke geur, die doet denken aan de meidoorn, heeft deze plant bladeren die in een infuus kunnen worden bereid.

Laten we eens kijken wat de voordelen kunnen zijn van een drankje dat is bereid met 4 of 5 bladeren die een paar minuten in kokend water zijn gelegd.

  • Het verbetert de nierfunctie en zuivert
  • Het verbetert de werking van de alvleesklier
  • Het ontgift en bevordert een goede leverfunctie
  • Het stimuleert de productie van insuline en kan diabetes helpen voorkomen
  • Het versterkt het immuunsysteem
  • Het helpt tegen hoge bloeddruk
  • Het helpt de slijmvliezen gezond te houden

Een echt wondermiddel voor ons lichaam!

Tags: NatuurNuttigWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt