Om muggen definitief te verwijderen, moet je een vleermuis adopteren! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Om muggen definitief te verwijderen,…
Dit is waarom je niet absoluut tegen een empathisch persoon kunt liegen Op 3-jarige leeftijd besluit hij met zijn vriendinnetje van de kleuterschool te trouwen, en nu zijn ze een gelukkig stel

Om muggen definitief te verwijderen, moet je een vleermuis adopteren!

Door Janine
2.007
Advertisement

De komst van het zomerseizoen brengt altijd hitte met zich mee, vrij hoge temperaturen maar vooral een echte invasie van muggen en andere soorten zeer vervelende insecten. Er zijn echt ontelbare technieken en natuurlijke middelen of juist niet om van deze onaangename insecten af te komen, en vandaag willen we je vertellen over het steeds wijdverspreidere gebruik van vleermuizen om elk soort irritant insect af te weren. Je leest het goed, onze gevleugelde nachtvrienden!

via: Web MD
foto: Wikimedia

Elk exemplaar van een vleermuis kan namelijk meer dan 2000 muggen eten, het volstaat om het eenvoudigweg te voorzien van voldoende beschutting in de buurt van onze tuin. Om aan deze steeds groter wordende behoefte te voldoen, zijn er al langere tijd zogenaamde vleermuisboxen te koop, of houten kisten die uitsluitend zijn bedoeld voor vleermuizen die over het algemeen zijn gemaakt van berkenhout zonder het gebruik van kleurstoffen of kleefstoffen die het nachtdier van het hout kunnen verwijderen. 

De bat box wordt normaal verkocht in de grotere supermarkten, of in de meeste doe-het-zelfzaken. Maar waar moet deze mooie houten doos opgehangen worden?

foto: Geograph

De beste tijd van het jaar om er één te kopen is tussen maart en mei, wanneer vleermuizen uit hun winterslaap komen en deze in het algemeen op een hoogte van vier meter aan een boom hangen, of aan een muur van het huis in de buurt van bomen; maar pas op dat je ze niet op metalen platen plaatst (daar komen vleermuizen niet) of in de buurt van natuurlijke of kunstmatige lichtbronnen: het kan de vleermuizen verwarren op het moment dat de schemering arriveert en als gevolg daarvan komen ze niet uit hun schuilplaats.

Je hebt Batman niet nodig om de buurt te komen redden van onwelkome gasten, neem een vleermuis!

Source:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt