Whatsapp doet het niet: een zoon ontmoette zijn moeder die in hetzelfde huis woont - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Whatsapp doet het niet: een zoon ontmoette…
Deze 16-jarige jongen laat zijn 71-jarige vrouw het huis niet uitgaan uit angst dat andere mannen haar van hem weg kunnen nemen Wanneer een getrouwde man vreemd gaat, verraadt hij niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn kinderen

Whatsapp doet het niet: een zoon ontmoette zijn moeder die in hetzelfde huis woont

2.385
Advertisement

Wat zouden we doen als alle sociale netwerken plotseling zouden verdwijnen, als de technologische smartphones niet langer zouden bestaan en de media drastisch zou veranderen? We zouden ongetwijfeld een paar decennia terug in de tijd gaan, maar we weten niet of dat nou zo erg zou zijn. Op 3 juli 2019 waren grote sociale netwerken het slachtoffer van een algemene “blackout” waarbij miljoenen gebruikers van over de hele wereld betrokken waren, wat paniek veroorzaakte maar ook veel hilariteit.

foto: Pixabay

De storing betrof de correcte weergave van afbeeldingen en video's van Facebook en Instagram, evenals de audio- en videobestanden van de bekende communicatie-app WhatsApp. Er waren talloze klachten van gebruikers over de hele wereld, die geen toegang meer hadden tot de inhoud van hun favoriete online platforms.

Het is duidelijk dat de titel en foto van ons artikel een provocatie zijn, maar ze moeten ons doen nadenken over de schaarste aan “concrete” relaties die we hebben met degenen om ons heen.

foto: Flickr

Wat zouden we doen zonder sociale netwerken? Zouden we gedwongen worden om te PRATEN en te converseren met de mensen om ons heen?

Gebeurtenissen zoals die van 3 juli kunnen ons leren dat de technologieketens meer solide zijn dan je denkt en dat het misschien af en toe goed is om vanaf een lichtgevend scherm op te kijken en nieuwe waarde aan ECHTE relaties te geven met echte mensen om ons heen. Omdat het echte leven buiten onze smartphones begint, ook al hebben we dat zelf bijna niet meer in de gaten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt