Ze loopt een doe-het-zelfwinkel binnen om een looprek voor haar zoon te maken: de verkopers zeggen “Kom over een uurtje terug" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze loopt een doe-het-zelfwinkel binnen…
Nadat een kat bijna overleed omdat hij aan een zoutlamp had gelikt, waarschuwt de dierenarts ons over de mogelijke risico's Deze 16-jarige jongen laat zijn 71-jarige vrouw het huis niet uitgaan uit angst dat andere mannen haar van hem weg kunnen nemen

Ze loopt een doe-het-zelfwinkel binnen om een looprek voor haar zoon te maken: de verkopers zeggen “Kom over een uurtje terug"

08 Juli 2019 • Door Janine
6.823
Advertisement

Logan Moore is een 2-jarig jongetje met spierhypotonie, een klinische aandoening die vaak wordt geassocieerd met aandoeningen van het zenuwstelsel en het spierstelsel en die een vermindering van de spierspanning inhoudt. Deze toestand betekent voor de kleine Logan een zekere moeilijkheid, ook door eenvoudigweg te lopen. Hij draagt enkelbanden die hem helpen te bewegen, maar ze zijn geen toereikende oplossing. Het kind zou een op maat gemaakte rollator nodig hebben, maar zijn moeder en vader ontdekten al snel dat ze het niet konden betalen omdat hun ziektekostenverzekering de kosten niet zou dekken. Gelukkig kreeg de jongen dankzij het nobele gebaar van een aantal medewerkers van een doe-het-zelfwinkel dat wat hij nodig had.

foto: Fox5

De ouders van de kleine Logan konden zich geen 600 dollar voor een looprek veroorloven, maar voor een kind zou je alles over hebben - en zo kwam het jonge echtpaar op het idee van doe-het-zelven. Na talloze filmpjes op Youtube te hebben gezien, ging het gezin naar Home Depot, een bekende winkelketen voor onderhoud aan het huis en doe-het-zelven, om de essentiële benodigdheden voor het maken van een op maat gemaakte rollator te krijgen.

Toen ze bij de gigantische winkel aankwamen, gingen ze naar de informatiebalie, waar ze rechtstreeks met de manager, Cathy Ennsley, spraken. De vrouw die de leiding heeft over de winkel heeft ook een dochter met speciale behoeften en nadat ze op de hoogte werd gebracht van de situatie, heeft ze bewezen zeer meelevend en empathisch te zijn. Cathy riep een aantal van haar collega's op de sanitaire afdeling om met de familie Moore te praten, maar na het plannen van de constructie van de rollator te hebben bekeken, vertelden de werknemers aan de familie dat ze een ijsje moesten gaan eten en ongeveer een uur later terug moesten komen.

Toen de kleine Logan en zijn familie eindelijk terugkwamen naar Home Depot, kregen ze de grootste verrassing die ze konden bedenken: een op maat gemaakte rollator gemaakt van PVC-buizen!

Het was een unieke emotie om deze 2-jarige jongen eindelijk te zien lopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt