5 goede redenen waarom je een Ram als vriend nooit moet laten gaan

Janine image
door Janine

22 Juli 2019

5 goede redenen waarom je een Ram als vriend nooit moet laten gaan
Advertisement

Als eerste van de dierenriem is de Ram een aardig en toegewijd persoon die overloopt van vriendelijkheid. Dit teken met als element vuur is het perfecte teken van uitzonderlijke en trouwe vrienden.

Voorzien van veel energie, krachtig en dynamisch, valt dit teken op door zijn vooruitstrevende karakter. Geboren tussen 21 maart en 20 april, zijn Rammen genereuze vrienden met een sterke persoonlijkheid, attent en oordelend die altijd hun aanwezigheid laten voelen.

Kortom, Rammen zijn de eersten, letterlijk en figuurlijk!

5 goede redenen waarom je een Ram als vriend nooit moet laten gaan - 1

Als je vrienden hebt die zijn geboren onder het teken Ram, laat ze dan niet gaan, want het zijn echt speciale vrienden. In feite is de Ram een teken van actie dat niet aarzelt om je te betrekken bij leuke en unieke avonturen.

Ze hebben veel charme en charisma: deel uitmaken van hun entourage is een verrijking, twijfel hier nooit aan!

Advertisement

Hier zijn 5 redenen waarom een Ram de beste vriend is die je kunt hebben:

Hier zijn 5 redenen waarom een Ram de beste vriend is die je kunt hebben:

Unsplash

1 BRUTAAL OPRECHT. Als je iets vraagt ​​aan een Ram, verwacht dan geen vleierij of favoritisme: hij/zij zal je precies vertellen wat hij denkt en hoe de dingen zijn.

Hij houdt van communiceren met zijn vrienden en ook al heeft hij soms een gebrek aan tact, zal hij zeggen wat hij op zijn hart heeft. Zijn antwoord zal oprecht zijn zonder ergens omheen te draaien, goedschiks of kwaadschiks zul je het antwoord hebben waar je naar op zoek bent.

2 VRIENDSCHAP ZONDER TWEEDE EINDE. De Ram is de loyale vriend die je nodig hebt. Degene die geheimen bewaart en trouw blijft ondanks alles. Hij zal nooit proberen van je te profiteren of je vriendschap gebruiken om voordelen te behalen, omdat hij leeft van oprechte relaties.

De vriend van een Ram spreekt met trots over hem, in hem kun je altijd oprechte steun vinden.

3 GRAPPIG EN EERLIJK. In het gezelschap van een Ram, hoef je je nooit te vervelen. Je kunt het dagelijkse leven en de daaruit voortvloeiende problemen vergeten en je toewijden aan plezier in goed gezelschap. Omdat de Ram zo is, kan hij je met weinig opbeuren door je te overweldigen met een orkaan van ideeën en activiteiten. Met een positief temperament willen ze de obstakels die ze zien als uitdagingen overwinnen.

Ze zijn niet geïnteresseerd in wat anderen zeggen: ze waarderen het bestaan ​​zoals het is zonder filters. Door dit teken als vriend te hebben, word je ondergedompeld in een wervelwind van plezier en avontuur.

5 goede redenen waarom je een Ram als vriend nooit moet laten gaan - 3

4. VASTBESLOTEN. De Ram is heel vastbesloten en wanneer hij een doel voor ogen heeft, zal hij aan niets anders denken voordat hij het heeft bereikt.

Hij werkt er hard aan om resultaten te bereiken, stimuleert je en helpt je om ze te bereiken. Met een sterk empathisch vermogen zal de Ram je weer op de been krijgen als je voor een mislukking staat en alles wilt laten vallen.

5 SPONTAAN EN AVONTUURLIJK. De Ram is op zoek naar ontdekkingen en uitdagingen: je zult je nooit vervelen met hem/haar. Altijd op zoek naar adrenaline, is verandering een onderdeel van hun persoonlijke groei, ze houden niet van stagnatie in hun professionele en persoonlijke omgeving. Je zult veel nieuwe dingen ontdekken in hun gezelschap.

Iedereen zou een Ram als vriend moeten hebben. Het is een grote rijkdom.

Advertisement