Gul, praktisch en flexibel... dat zijn Tweelingen, het zijn mensen van onschatbare waarde die je kan kennen in je leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gul, praktisch en flexibel... dat zijn…
Een negatief persoon heeft de neiging om in alles iets negatiefs te zien, dat blijkt uit dit korte verhaal Dat je nooit boos naar bed moet gaan blijkt uit dit emotionele verhaal van een moeder en haar zoontje

Gul, praktisch en flexibel... dat zijn Tweelingen, het zijn mensen van onschatbare waarde die je kan kennen in je leven

Door Skip Tromp de Haas
4.036
Advertisement

Tweelingen zijn altijd al bestempeld als mensen met twee persoonlijkheden in één, mensen met gedrag dat soms op meerdere manieren valt te interpreteren. Maar mensen die het sterrenbeeld Tweelingen beschikken over veel meer positieve eigenschappen en kwaliteiten dan je zou denken.

Tweelingen is een luchtteken, ze zijn vrij in hun denken en geest, ze kunnen hechte banden smeden of ze juist voor altijd doorsnijden. Hier zijn enkele redenen waarom een Tweelingen in je leven echt een kostbaar geschenk kan zijn.

Mensen die geboren zijn tussen 21 mei en 20 juni beschikken over een vlijmscherp stel hersens, ze zijn altijd klaar voor actie, ze zijn levendig, kunnen snel dingen oppakken en hebben een probleemoplossende houding. Het zijn types die van nature sociaal zijn, een solide netwerk om zich heen kunnen opbouwen, waarbij ze vertrouwen en empathie uitstralen.

Hun vrolijke temperament maakt hen tot ideale vrienden en stimulerende gesprekspartners, ze houden ervan om bij het maken van beslissingen betrokken te worden, zijn van nature innemend en leven begripvol en bezorgd mee met anderen als diegenen problemen hebben. Hoewel ze een vlijmscherpe geest hebben verkiezen ze actie boven nadenken want door te lang nadenken krijgen ze het gevoel vast te lopen.

Tweelingen weten hoe ze, nee sterker nog, ze houden ervan om gangmaker te zijn op een feest, maar zo nu en dan hebben ze de behoefte om alleen te zijn. Wanneer dit gebeurt lijken ze misschien afstandelijk, maar dit is gewoon hun manier waarop ze hun batterij weer opladen.

De legende van hun meervoudige persoonlijkheid komt voort uit het feit dat Tweelingen hun gedrag aan kunnen passen aan de mensen met wie ze te maken hebben. Net als kameleons veranderen ze op de manier zoals het op dat moment schikt, want door hun uitstekende voelsprieten weten ze meteen met wat voor iemand ze te maken hebben.

Zoveel facetten aan een innerlijke wereld die heel complex is en rijk geschakeerd. Hierdoor is het soms lastig om te gaan met Tweelingen. Maar als je ze echter goed kent dan besef je dat je te maken hebt met mensen die ontzettend gul en absoluut trouw zijn met een uiterst uniek gevoel voor vriendschap.

In relaties, met name in de liefde, houden ze niet zo van beperkingen en labeltjes. Onafhankelijkheid is onderdeel van hun DNA. Als ze dus in hun vrijheid worden bedreigd kunnen ze rusteloos worden of zelfs vluchten. Een Tweelingen kan je niet bezitten of andersom, je kan alleen kiezen om naast een Tweelingen te staan en hem/haar te accepteren zoals hij/zij is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt