Probeer de Ram niet van gedachten te veranderen: hij weet onvoorspelbaar en verrassend te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Probeer de Ram niet van gedachten te…
Een dappere moeder gaf een deel van haar lever aan een kind dat ze nog nooit eerder had ontmoet Deze vrouw bracht de nacht door met een stervende hond en troostte hem tijdens zijn laatste momenten

Probeer de Ram niet van gedachten te veranderen: hij weet onvoorspelbaar en verrassend te zijn

Door Janine
6.827
Advertisement

Degenen die zijn geboren onder het teken van de Ram (21 maart - 20 april) zijn zeer gelukkige mensen; niet alleen is hun teken een van de meest ontembare en ondernemende van het hele systeem van de dierenriem, maar ze hebben zo'n groot hart dat degenen die in nauw contact met hen leven, kunnen bevestigen dat de Ram echt onschatbare en onmisbare mensen zijn. Hier zijn enkele redenen waarom je een persoon met dit sterrenbeeld nooit uit je leven mag laten verdwijnen!

Ze weten tegelijkertijd sterk en fragiel te zijn: Rammen zijn extreem gepassioneerde mensen, vurig en kwetsbaar in de liefde; ze zijn dromers op zoek naar een sprookjesachtig liefdesverhaal; juist dit vuur maakt hen vaak kwetsbaar voor de gevaren van het leven, zorgen en angst. Ze zijn kwetsbaar, maar ze breken niet gemakkelijk.

Ze vervelen zich snel: de Ram zoekt altijd naar nieuwe prikkels, nieuwe avonturen, ze kunnen niet te lang op dezelfde plek blijven. Ze vervelen zich vaak snel en het is soms heel moeilijk om ze bij te houden.

Ze zijn avontuurlijk en impulsief: het leven is voor de Ram een voortdurende ontdekking, vol prikkels. Met hen weten we zeker dat je je nooit zult vervelen: ze zijn zo onvoorspelbaar!

Ze weten beschermend te zijn: hoewel ze soms hun eigen gezelschap verkiezen boven dat van anderen, betekent dit niet dat degenen die onder dit teken zijn geboren geen affectie en sterke banden met de mensen om hen heen voelen; in plaats daarvan weten ze heel beschermend te zijn met degenen waar ze echt om geven.

Ze zijn onafhankelijk en rebels: ze houden niet alleen van alleen zijn in plaats van uitgaan in een groep, maar de Ram volgt nooit de massa, ze houden ervan de regels te overtreden en ze zullen zich nooit aanpassen aan het idee van wat goed is. Als je vrienden wilt worden met iemand van dit teken, moet je je daar bij neerleggen!

Het zijn diepzinnige denkers: degenen die onder dit onstuimige teken zijn geboren, zijn uitstekende gesprekspartners, ze weten hoe ze verhalen moeten vertellen en hebben altijd een ander en tegengesteld standpunt in vergelijking met dat van de overgrote meerderheid.

Kortom, leven met een Ram kan soms een hele uitdaging zijn... maar het kan je veel voldoening geven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt