7 uitstekende gedragingen die vaak een voldaan en gelukkig persoon onderscheiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 uitstekende gedragingen die vaak een…
12 citaten van Robin Williams over het leven en persoonlijke relaties om in gedachten te houden om serener te leven Concreet, betrouwbaar en heel speels: degenen die zijn geboren onder het teken van Steenbok zijn duidelijk te herkennen

7 uitstekende gedragingen die vaak een voldaan en gelukkig persoon onderscheiden

Door Janine
1.413
Advertisement

In het leven zijn er veel dingen die geluk kunnen genereren. Liefde, geld, genegenheid, werk of eenvoudige gebeurtenissen die op een gelukkige manier gebeuren: een beetje van dit alles kan genoeg zijn om ons gelukkig te maken, maar weten we zeker dat het echt geluk is?

In werkelijkheid kan niemand dat zijn, en het antwoord op deze vraag is zeker niet gemakkelijk te vinden. Wat zeker is, is dat, hoewel er veel elementen om ons heen kunnen zijn die ons opvrolijken, echte vreugde een interne factor is, iets dat ons echt rijk maakt, ook al zijn we dat in wezen misschien helemaal niet.

En het is precies deze rijkdom in ons die ons kan realiseren. Laten we eens kijken naar 7 goede gewoonten en gedragingen van een echt gelukkig en "winnend" persoon.

foto: Pexels

1. Hij behandelt anderen vriendelijk

Altruïsme en vriendelijkheid stimuleren geluk en om onszelf in het perspectief te plaatsen van het aannemen van deze houding, moeten we noodzakelijkerwijs gelukkig en in vrede met onszelf zijn. Het is dus niet slecht om jezelf een beetje te dwingen en te proberen alles wat we doen zonder een glimlach en een beetje interesse in de mensen om ons heen te vergeten.

2. Het maakt hem niet uit hoe hij is

Het volgen van iemands passies en overtuigingen is goed en helpt geluk te bereiken. Natuurlijk: het is niet altijd gemakkelijk, en het kan enige verzaking of kritiek op anderen inhouden, maar dit zijn inspanningen die ruimschoots worden terugbetaald, risico's die op een bepaalde manier moeten worden gelopen om ons volledige potentieel vrij te maken.

3. Hij weet zijn angsten beter te overwinnen en "dank je wel" te zeggen

De moed van degenen die openstaan ​​voor een positieve levenshouding is duidelijk. Voor deze mensen is het zelfs gemakkelijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, sterk in hun eigen waarde. Tegelijkertijd is dankbaarheid een andere houding die hem onderscheidt, omdat hij ziet wat anderen voor hem doen, zonder altijd en alleen op zichzelf te focussen.

foto: Pexels

4. Een probleem is altijd een uitdaging

Juist omdat hij moediger is, zal een gelukkig persoon die zich succesvol en voldaan voelt, weten dat de moeilijkheden van het leven niet altijd, noodzakelijk, problemen zijn, maar ook en vooral uitdagingen en kansen om te groeien.

5. Als hij ergens aan begint, maakt hij het af

Het is niet genoeg om duizend ideeën en evenveel dromen te hebben: als we ons echt gelukkig en gerealiseerd willen voelen, moeten we ook in praktijk brengen wat onze geest ons suggereert. Alleen op deze manier kunnen we zeggen dat we tevreden, volwassen en sterk zijn, dat we echt bewijs van onze waarde hebben.

Advertisement
foto: Pexels

6. Hij heeft geen wrok

Degenen die echt gelukkig zijn, kunnen hun meningsverschillen met anderen vergeven, verduidelijken en analyseren, in plaats van alleen "vanuit het gevoel” te handelen en negatieve of verblindende gevoelens de overhand te geven. Als je al het negatieve binnen houdt, kun je je niet beter voelen, integendeel: het is nog een reden voor stress en angst.

7. Hij slaagt er altijd in om voor zichzelf te zorgen

Als we gelukkig zijn en vrede hebben met onszelf, slagen we er ook in om aangenamer te zijn voor de buitenwereld. Iedereen zal het hebben ervaren: een beter humeur komt vaak ook overeen met een beter uiterlijk en een grotere kans om mensen te ontmoeten die ons goed gezind zijn. Hierdoor slagen een glimlach en een goed verzorgde uitstraling er altijd in een "magnetische" uitstraling voor anderen te creëren.

Heb je ooit aan al deze dingen gedacht, op zoek naar een manier om geluk te vinden of te bereiken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt