Deze man neemt alleen oude honden in huis die niemand wil en wil hij hen een beter leven geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man neemt alleen oude honden in…
Aan deze foto's kunnen we zien hoe de rol van vrouwen is veranderd de afgelopen 50 jaar Bestrijdt onder meer keelpijn en oorinfecties met knoflook, een krachtig middel tegen virussen en bacteriën

Deze man neemt alleen oude honden in huis die niemand wil en wil hij hen een beter leven geven

Door Skip Tromp de Haas
13.643
Advertisement

Asielen in heel de wereld zitten vol met dieren die erop wachten om te worden geadopteerd. Voor de jongste dieren met het aantrekkelijkste uiterlijk komt het moment vaak al heel snel. Maar als een oude hond die ziek is of dun behaard is, dan is het behoorlijk lastig voor hem om een nieuwe baas en blijft hij soms jarenlang opgesloten in zijn kooi.

We willen zeker niet mensen veroordelen die hun hond kiezen op basis van uiterlijk, maar we vinden het fijn om te zijn dat er ook mensen zijn die verder kijken dan schoonheid en jeugdigheid van honden en gewoon een lief dier met pech een beter leven willen geven. Mensen dus zoals Steve Greig. We stellen je hieronder aan hem voor.

Deze man heeft altijd al veel van honden gehouden en van alle dieren in het algemeen. Hij heeft dit van zijn ouders. Op een dag moest hij echter omgaan met iets heel moeilijks, een van zijn honden was komen te overlijden. Steve leed er ontzettend onder, elke dag steeds meer, en toen zag hij in dat hij die pijn moest omzetten in iets positiefs. Hij ging naar het hondenasiel en adopteerde de eerste oude hond die hij tegenkwam.

Zijn keus viel op een chihuaha van 12 jaar genaamd Eeyore, een hond die slecht liep en hartruis had. Zoals je misschien wel voor kan stellen was de kans dat Eeyore geadopteerd zou worden nagenoeg nihil was. Dus nam Steve hem mee naar huis en hij gaf hem een thuis en de liefde die hij verdiende. Toen begon zijn missie: honden met pech in huis halen.

Advertisement

Gaandeweg werd zijn eigen huishoudens steeds groter. Steve woont nu met tien honden, waar dan ook nog een varken, kippen, eenden bijkomen. Elke ochtend als hij wakker wordt maakt hij ieders ontbijt klaar, geeft hij medicijnen aan de dieren die dat nodig hebben en gaat hij daarna naar zijn werk.

Alle honden bij Steve thuis zijn op straat gevonden of overgenomen uit het asiel, waar zij jarenlang wachtten op een nieuw thuis.

Dankzij deze man met een hart van goud kunnen deze beesten de rest van hun leven omringd zijn met de liefde die ze verdienen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt