Deze vrouw raakte haar verlovingsring kwijt in de tuin en na 13 jaar vindt ze hem weer in een wortel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw raakte haar verlovingsring…
Dit meisje heeft in d'r eentje vijf broers opgevoed nadat beide ouders zijn overleden aan kanker Deze man geeft zijn vrouw een taart waarop een enorm Amazonpakket staat afgebeeld, haar favoriete voorwerp

Deze vrouw raakte haar verlovingsring kwijt in de tuin en na 13 jaar vindt ze hem weer in een wortel

Door Skip Tromp de Haas
13.215
Advertisement

Colleen Daly was van plan om die avond eens een lekker salade te maken want daar had ze zin in. Dus ging ze naar buiten in haar tuin die er al lang staat, groenten plukken. De tuin zelf heeft een mooie geschiedenis: meer dan honderd jaar lang heeft het de familie van Colleens man van voedsel voorzien en is dat doel nu nog steeds zo. Haar man was opgegroeid in die tuin, waar zijn moeder doorgaans sla plukte. Op een avond ging Colleen de tuin in voor hetzelfde en toen zag ze iets vreemds. Een gouden ring die klem zat om een wortel! Snel liet ze de ring aan haar man zien, die meteen wist van wie deze was.

via: BBC

Dertien jaar voor deze mysterieuze vondst woonden Mary Grams en haar man Norman op het erf. Zoals de traditie wil plukte ook Mary de gewassen direct uit de moestuin in die tuin en was ze die avond van plan om sla te pakken. En toen raakte ze haar ring kwijt! Ze vertelde niemand over het voorval, al helemaal niet aan haar man, want die zou de hele gebeurtenis veel groter hebben gemaakt dan dat er werkelijk was gebeurd. Mary droeg die ring al sinds 1951, een jaar voordat de twee gingen trouwen. Mary ging toen simpelweg naar de juwelier om de goedkoopste ring te kopen die ze hadden. Haar man had het verschil blijkbaar niet eens door.

Na dertien jaar betrok het stel, op leeftijd, een ander huis in Camrose. Zoon Brian nam het huis over met tuin, samen met zijn vrouw Colleen. De avond waarop zij de ring vond ging zij meteen naar haar man toe. Hij twijfelde geen moment en belde zijn moeder op. "Ben jij toevallig een verlovingsring verloren?" Die avond had de tuin niet alleen de Grams van voedsel voorzien zoals het altijd ging de laatste honderd jaar, maar had Mary nu ook weer een heel belangrijk aandenken in handen.

Na 60 jaar huwelijk is de ring, die ze verloren waande, het bewijs van alle liefde die ze voor manlief Norton heeft gevoeld. Hij is helaas zes jaar geleden overleden, voordat de ring werd gevonden. "Als ik terug in de tijd kon gaan dan denk ik dat ik het hem wel zou zeggen" zegt Mary terwijl ze terugdenkt aan haar man en zijn gevoel voor humor.

Nu zal Mary dit ontzettend kostbare aandenken zeker niet meer verliezen en zal ze steeds als ze buiten iets moet doen, hem veilig opbergen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt