Australië is op zoek naar vakmensen: voor het salaris en de levensstandaard wil je het vliegtuig wel pakken! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Australië is op zoek naar vakmensen:…
Man dumpt koelkast in afgrond maar moet hem van de politie zelf ook weer terughalen 18 verliefde dierenstelletjes die zo uit een trouwalbum lijken te komen

Australië is op zoek naar vakmensen: voor het salaris en de levensstandaard wil je het vliegtuig wel pakken!

Door Skip Tromp de Haas
4.969
Advertisement

De Australische overheid is een programma gestart voor buitenlanders waarmee zij een permanente verblijfsvergunning kunnen krijgen. De insteek achter het plan is om gekwalificeerd personeel aan te trekken dat kan bijdragen aan het stabiel houden van de toch al uitstekende situatie op economisch en demografisch vlak.

Volgens de VN staat het land mondiaal op de tweede plaats wat betreft levensstandaard. En alsof dit nog niet genoeg was dan is een salaris van 3900 euro verdienen zeker een aantrekkelijk vooruitzicht.

In Australië zijn ze op zoek naar mensen die een vak verstaan; het gemiddelde salaris is 3900 euro per maand.

Overweeg je misschien er naartoe te verhuizen dan zijn de vereisen dat je voldoende ervaring hebt in je vakgebied en dat je over een uitstekende Engelse taalvaardigheid moet beschikken. Wat betreft welke mensen ze zoeken, er is een ruime keus. Er zijn namelijk meer dan 400 beroepen met een degelijk aantal vacatures.

Boven aan de lijst staan banen die beschikbaar zijn in boekhouding, architectuur, in de technologische sector, het ingenieurswezen en de theaterwereld. De Australische economie groeit al 25 jaar ongeremd, de gemiddelde salarissen behoren tot een van de hoogste op internationaal niveau. Daarbij komt ook nog eens dat er voor mensen die een gezin wensen te stichten stimuleringspaketten zijn, wekelijkse uitbetalingen en zorgverzekeringen.

Op de site VisAustralia kan je alle informatie krijgen die je nodig hebt als je een vragenlijst invult die je naar de beste oplossing voert. Buiten het al eerder genoemde salaris dat is beloofd, zijn er ook nog talloze andere redenen om naar Australië te verhuizen. De rijke biodiversiteit in de natuur is een, lage verontreinigingsgraad is twee, geen hoge bevolkingsdichtheid en de hoge mate van veiligheid in steden.

Australië beschikt over een uitstekend opleidingsaanbod, en zijn er hoog kwalitatieve onderwijsinstellingen en universiteiten. De voorzieningen voor inwoners functioneren uitstekend en het werkloosheidspercentage is echt heel erg laag. Ze hebben daar een gezondere en relaxtere manier van leven. Australiërs weten namelijk hun vrije tijd echt te benutten en genieten ze van elk moment en doen ze dat vaak buiten.

Deze en andere dingen vergroten de beleving van welbevinden en ook door de vele ruimte die er is heb je echt het idee dat de maatschappij op maat gemaakt is voor mensen. Pak dus meteen deze ongelofelijke kans om je leven om te gooien en aan een nieuw leven te beginnen.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt