Hoe rozijnenwater te bereiden, een krachtig natuurlijk ontgiftend middel voor de lever - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hoe rozijnenwater te bereiden, een krachtig…
5 NATUURLIJKE methoden om het serotonineniveau in het lichaam te verhogen en gelukkiger te zijn In dit busstation redden ze zwerfhonden van de kou met dekens en autobanden

Hoe rozijnenwater te bereiden, een krachtig natuurlijk ontgiftend middel voor de lever

3.694
Advertisement

De rozijn is een voedingsmiddel met ongelooflijke gunstige eigenschappen voor het organisme, met name om de lever te zuiveren en te helpen beter te werken. ’s Morgens een kleine portie eten kan de biochemische processen van het lichaam verhogen, waardoor de eliminatie van afvalstoffen en de vermindering van cholesterol wordt bevorderd. Rozijnen zijn daarom ook goed voor het hart en helpen ook om constipatie te voorkomen, maar geconsumeerd als een "infusie" wordt het een echt medicijn.

Wanneer rozijnen in water worden ondergedompeld, wordt hun suikergehalte verlaagd, terwijl het gehalte aan antioxidanten behouden blijft, wat belangrijk is voor het versterken van het immuunsysteem. Het drinken van rozijnenwater helpt bij het verwijderen van toxines en zware metalen, waardoor de spijsvertering efficiënter en vloeiender wordt.

Een "kuur" van 2 tot 4 opeenvolgende dagen met rozijnenwater is voldoende om er voordelen uit te halen. Het bereidingsproces is heel eenvoudig en vereist 150 gram rozijnen naast 400 ml water (ongeveer twee glazen). Alvorens te beginnen, wordt aanbevolen om de lichtere en helderdere rozijnen weg te doen, omdat dit effect wordt gegeven door de toevoeging van chemische additieven.

De rozijnen moeten daarom grondig worden gewassen. Op dit punt moet je het water koken en de rozijnen toevoegen, en op een laag vuur gedurende ongeveer twintig minuten koken. De infusie moet 's nachts blijven staan en 's morgens moet het water van de rozijnen worden gescheiden. Deze infusie kan zowel koud als warm worden gedronken, liefst op de nuchtere maag, minstens een half uur voor het ontbijt.

Als algemene indicatie moet je eraan denken om altijd de donkerdere rozijnen te gebruiken of beter nog, de biologische. De kuur kan eenmaal per maand worden herhaald, omdat het een natuurlijke remedie is en geen contra-indicaties heeft. Het proces van de infusie verlicht de glycemische inname aanzienlijk, daarom is de behandeling ook geschikt voor diegenen die een caloriearm dieet volgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt