Charismatisch, direct, sociaal: 8 redenen waarom de Leeuw het meest interessante sterrenbeeld is

Janine image
door Janine

29 Augustus 2019

Charismatisch, direct, sociaal: 8 redenen waarom de Leeuw het meest interessante sterrenbeeld is
Advertisement

Degenen die zijn geboren onder het teken van de Leeuw hebben een hoog ontwikkeld zelfvertrouwen als hun kenmerkende eigenschap, die soms de grens van hooghartigheid bereikt. Hun ego kan niet als zwak worden gedefinieerd en dit geeft hen sterke leiderschapskwaliteiten.

Deze aspecten maken het tot een levensader voor de mensen om hen heen, die profiteren van hun vastberadenheid bij het nemen van beslissingen die ook ongemakkelijk kunnen zijn. Hier zijn enkele aspecten die van de Leeuw een referentiepunt maken voor degenen om hen heen.

Advertisement
Charismatisch, direct, sociaal: 8 redenen waarom de Leeuw het meest interessante sterrenbeeld is - 1

Loyaal. Degenen die zijn geboren onder het teken van de Leeuw zijn soms wat zwaar op de hand vanwege hun trots en hun impulsieve aard, maar er kan niet worden gezegd dat ze oneerlijke mensen zijn. De Leeuw houdt niet van spelletjes spelen en houdt koste wat kost zijn woord.

Direct. Om dezelfde reden als hierboven, houdt de leeuw niet van liegen of om diplomatieke strategieën te gebruiken. Het kan soms moeilijk zijn om zijn meningen in niet mis te verstane bewoordingen te verteren, maar op de lange termijn is deze houding zeer gezond voor de relatie.

Leider. Omdat hij zeer direct is, heeft hij goede vaardigheden in het concentreren van groepen mensen, omdat hij niet verdwaald in misverstanden en gebabbel. Aan de andere kant, wie wil er een oneerlijke en nauwelijks vastberaden leider hebben?

Gul. Een van de belangrijkste en meest geliefde aspecten: de leeuw heeft een ijzeren wil en een sterke persoonlijkheid, maar verbergt een teder hart dat hem attent en onbaatzuchtig maakt tegenover mensen in nood.

Advertisement
needpix.com

needpix.com

Beschermend. Als een goede roedelleider is de Leeuw onbuigzaam als het gaat om het verdedigen van zijn geliefden tegen externe bedreigingen. Zijn reactie kan echt angstaanjagend zijn!

Optimistisch. Omdat hij volledig vertrouwen heeft in zijn eigen mogelijkheden, wordt de Leeuw niet ontmoedigd door momenten van crisis. Geconfronteerd met een moeilijke situatie neigt hij ertoe het glas halfvol te zien, door anderen ook mee te slepen.

Sentimenteel. Laat je niet misleiden door de schijn: de Leeuw weet hoe woest en meedogenloos hij kan zijn, maar hij heeft een lief en sentimenteel hart. Wanneer hij zich op zijn gemak voelt en zichzelf laat gaan, wordt hij een liefhebbende vriend, een zorgzame ouder en een romantische partner.

Charismatisch. Om al deze redenen is de leeuw een van de meest interessante tekens van de dierenriem. Omdat hij erg trots op zichzelf is, verraadt hij zichzelf nooit en dat maakt hem erg charismatisch. Hij is nooit banaal en, als je hem grondig kent, zul je zien dat hij zijn stempel zal drukken!

Advertisement