Door een hospice voor oudere honden te creëren, redde deze gepensioneerde verpleegster ze van de straat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Door een hospice voor oudere honden…
Moerbeien: rijk aan ijzer, ze zijn uitstekend voor de spijsvertering en de bloedsomloop Dit is Maggie,

Door een hospice voor oudere honden te creëren, redde deze gepensioneerde verpleegster ze van de straat

Door Janine
2.409
Advertisement

Alle dieren verdienen respect, aandacht, genegenheid en gepaste verzorging wanneer ze aan het einde van hun leven en ouderdom beginnen. In het bijzonder hebben onze vierpotige vrienden, inclusief honden, last van de ouderdom. Vaak achtergelaten op straat omdat ze te oud zijn, weggegooid als nutteloze voorwerpen in asiels of erger nog, afgemaakt omdat ze ziek zijn. Een gepensioneerde verpleegster had een idee.

De 46-jarige verpleegster Nicola Coyle heeft namelijk besloten haar leven te wijden als een volwassen vrouw die probeert het lijden en de fysieke ouderdom van de oude honden, afgewezen door hun voormalige baasjes, te verlichten; Nicola besloot een echt hospice te openen voor deze vierpotige engelen in het Verenigd Koninkrijk; het project heet The Grey Muzzle Canine Hospice Project en geeft zorg, genegenheid en aandacht aan honden die een "bepaalde leeftijd" hebben bereikt.

In dit echte verpleeghuis worden honden als koningen behandeld, met alle comfort en plezier die ze verdienen, en ook Nicola's zonen, liefhebbers van viervoeters, geven deze dieren een waardig leven.

Tot op heden heeft het Gray Muzzle Canine Hospice Project tientallen oudere honden gered die door gewetenloze eigenaren zijn achtergelaten in de winterkou of de gevaren van Britse wegen. Maar denk niet dat Nicola en haar kinderen alles alleen op eigen kracht doen: het is dankzij de duizenden spontane donaties dat het Grey Muzzle Hospice kan blijven bestaan. Maar ook met de juiste liefde voor onze dierbare huisdieren.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt