Een man steelt een mobiele telefoon in de kerk... en verlaat de kerk door een kruisje te slaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man steelt een mobiele telefoon…
Een kat gevangen in een zeer zware bontjas wordt geschoren door de vrijwilligers van een opvang Energiek, overweldigend, direct en met een geweldige persoonlijkheid: houd de Tweelingen stevig vast!

Een man steelt een mobiele telefoon in de kerk... en verlaat de kerk door een kruisje te slaan

21 Augustus 2019 • Door Janine
2.988
Advertisement

Wat zou jij doen als je getuige zou zijn van een ongelooflijke diefstal op een heilige plaats? Het zou het toppunt zijn, een kwestie van eindeloze grappen of veel ironie, maar de verborgen camera's van een kerk hebben de laffe daad vastgelegd in een christelijke kerk in de staat Ecuador, om precies te zijn in de stad Guayaquil. De verontwaardiging maar vooral de ironie van het internet heeft ervoor gezorgd dat de video zich snel verspreidde en in korte tijd viral ging.

foto: Twitter

Een man uit Guayaquil werd gefilmd tijdens het stelen van een mobiele telefoon en profiteerde van een parochiaan die aan het bidden was; het feit, dankzij de aanwezigheid van de camera, bleek te hebben plaatsgevonden in de kerk van San Antonio Marìa Claret in het district Urdesa. Maar wat het web verontwaardigde, is niet de diefstal op de heilige plek…

foto: Twitter

De beelden van de camera's tonen de dief die naar de uitgang van de kerk loopt en zelfs een kruisje slaat, na dit wangedrag! De bevoegde autoriteiten zijn op zoek naar de dief van de mobiele telefoon, in de hoop de smartphone terug te brengen naar de ongelukkige parochiaan en de man te berechten die de wet heeft overtreden.

Een ongelooflijk absurd verhaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt