Te vaak naar de sportschool gaan kan je vatbaar maken voor ontrouw, een studie bevestigt het - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Te vaak naar de sportschool gaan kan…
Hij installeert een kluis in de koelkast om te voorkomen dat zijn vrouw chocolade van hem steelt De vorst heeft deze kat invalide gemaakt: nu is het de eerste ter wereld die vier bionische poten heeft

Te vaak naar de sportschool gaan kan je vatbaar maken voor ontrouw, een studie bevestigt het

Door Janine
1.306
Advertisement

Slecht nieuws voor degenen die een stabiele relatie hebben met een man of vrouw die fanatiek is om in vorm te blijven, omdat deze schijnbaar gezonde en onschadelijke gewoonte je vatbaar kan maken voor ontrouw. Volgens onderzoek dat parallel wordt uitgevoerd door sommige Amerikaanse universiteiten, is overmatige aandacht voor het lichaam niet alleen een symptoom van ijdelheid, maar ook van het bewust of onbewust zoeken naar nieuwe partners. Hier zijn de details van het onderzoek.

foto: Pixabay

Vaak naar de sportschool gaan, een dieet volgen en voor je uiterlijk zorgen, zou niets te maken hebben met aandacht hebben voor je partner, maar mogelijk voor iemand buiten de relatie. De wens om mooi en in vorm te blijven voor de vrouw, de echtgenoot, vriend of vriendin wordt dus gewoon een alibi om niet op te houden aantrekkelijk te zijn in het algemeen.

Het is bekend dat veel mensen zich inschrijven op de sportschool, of voor cursussen met sportieve disciplines, vooral om deze contexten te gebruiken als sociale omgevingen, als plekken om nieuwe mensen te leren kennen. In deze structuren vinden hoofdzakelijk activiteiten plaats waarbij het lichaam betrokken is, waarbij chemische stoffen van welzijn en plezier worden vrijgegeven.

Tijdens een training breng je veel tijd door met kletsen en misschien zelfs onschuldig flirten, ongeacht of je single bent of een relatie hebt. Uit verschillende onderzoeken bleek inderdaad dat van de ongeveer 2.000 geïnterviewden meer dan een kwart intieme relaties met hun trainingspartners onderhouden.

foto: Scott

Dezelfde emotionele en fysieke betrokkenheid ontstaat vaak ook tussen cliënt en personal trainer, met het ontstaan van talloze liefdesrelaties, maar tegelijkertijd ook het einde van de oude. Deze gegevens zijn nogal ontmoedigend en kunnen degenen die een partner hebben die elke dag naar een sportschool gaan, het ergste vrezen.

Gelukkig kunnen mensen niet worden gereduceerd tot pure statistieken en het gaat erom te weten hoe ze een echt en oprecht begrip kunnen opbouwen met wie ze hun leven delen. Alleen op deze manier kunnen we vertrouwen geven en ontvangen, er zeker van zijn dat we bij iemand zijn die echt overtuigd is van de gemaakte keuze en die, ongeacht de verleidingen, elke dag zijn beslissing bevestigt met de liefde die hij toont en die wederzijds is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt