Schrijven naar degenen die ons pijn hebben gedaan, kan de beste manier zijn om jezelf te bevrijden van pijn en serener te leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Schrijven naar degenen die ons pijn…
Geen excuses: degenen die er voor je willen zijn, zullen er altijd zijn ondanks de onvoorspelbaarheid van het leven Deze man koopt zeeschildpadden op de markt en laat ze vervolgens vrij in de oceaan

Schrijven naar degenen die ons pijn hebben gedaan, kan de beste manier zijn om jezelf te bevrijden van pijn en serener te leven

Door Janine
1.523
Advertisement

De schrijfkunst is er altijd in geslaagd om emoties op een wit vel over te brengen. Net als op een canvas komt alles wat je diep in je hebt uit de inkt, en doet je beter voelen.

Soms is het gemakkelijker om te schrijven dan te praten: daarom moet je schrijven naar degenen die je pijn hebben gedaan. Een brief om jezelf te bevrijden en eindelijk alles te zeggen wat je te lang in je hart hebt gehouden.

Spreken is niet altijd gemakkelijk, vooral als je te betrokken bent of wanneer je door iemand lijdt. Dan is het goed om te schrijven, te schrijven om de wonden die je van binnen verscheurt naar buiten te laten komen. Om het hoofdstuk af te sluiten en voor eens en voor altijd te genezen, is het beter om je je ervan te bevrijden en openlijk te zeggen wat je voelt.

foto: Pixabay

Elke wond die je in je hebt, wordt zo een “medaille naar waarde”, waardoor je je steeds sterker en bewuster zult voelen. Je hebt waarschijnlijk spijt omdat je je geluk aan de verkeerde handen hebt toevertrouwd, die je niet alleen hebben verraden en teleurgesteld, maar ook hebben bedrogen.

Nu heb je echter iets extra's: je hebt begrepen hoeveel je waard bent en vooral dat je niemand meer toestaat je zo te laten lijden. Een tweede leven begint voor jou en, zelfs als je het gevoel hebt dat je het tot nu toe met de verkeerde persoon hebt verspild, betekent dit niet dat je het niet kunt veranderen.

foto: Unsplash

Laat degene die je pijn heeft gedaan gaan, en volg je weg: vanaf dit moment sta je stevig in je schoenen en de glimlach is terug om op je gezicht te stralen. Juist deze glimlach is de vrucht van het lijden dat je hebt doorgemaakt en de pijn die je deed vallen. Nu ben je opgestaan en ben je sterker dan ooit, klaar om te genieten van de mooie dingen waarvan je weet dat je ze verdient. Waar wacht je nog op? Pak een pen en begin met het verwerken van de pijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt