Maak je geen zorgen als je niet genoeg voor hem was: je zult alles zijn voor iemand anders - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Maak je geen zorgen als je niet genoeg…
Een blinde atleet betaalt de reis naar de Spelen door in de metro te zingen en wint een bronzen medaille Cervicale pijn: hoe deze aandoening te voorkomen en te verlichten zonder toevlucht te nemen tot medicijnen

Maak je geen zorgen als je niet genoeg voor hem was: je zult alles zijn voor iemand anders

Door Janine
1.929
Advertisement

De liefde tussen partners is een prachtig en complex gevoel, die bestaat uit ups en downs, van compromissen, van constante toewijding, van vertrouwen, alsof je elke dag je keuze bevestigt, een dagelijkse belofte hernieuwt.

Er zijn echter omstandigheden waarin een relatie eindigt, er zijn veel redenen, en we hebben vaak de neiging elkaar de schuld te geven, te denken dat de ander de reden voor het falen is. De waarheid is dat relaties eindigen, misschien om plaats te maken voor belangrijkere relaties.

foto: Unsplash

Er zijn geen echte regels, maar mannen en vrouwen kunnen worden geïdentificeerd in herhaalde patronen, waarin mannen soms hun vriendinnen doen geloven dat ze niet goed genoeg zijn voor hen, dat ze niet aan het ideaal van vriendin of vrouw voldoen.

Dit gedrag, vrijwillig of onvrijwillig, zorgt voor een reeks van onzekerheden bij vrouwen, zozeer dat ze zichzelf ter discussie gaan stellen, zichzelf ervan overtuigend dat ze niet mooi, slank, intelligent, slim, ontwikkeld, grappig of wat dan ook zijn.

Als we van buitenaf een van deze stellen analyseren, lijkt het duidelijk dat het dissonante element niet de vrouw was, maar de man, in zijn onzekerheid, onduidelijkheid, onvolwassen wat betreft zijn eigen verlangens. In plaats van oprecht en openhartig te zijn, geeft de man de schuld van deze onzekerheid aan zijn wederhelft en laat haar vervolgens achter met een gevoel van onvolledigheid, besluiteloosheid en leegte.

foto: Unsplash

Als voor een man zijn partner niet genoeg was, jammer dan, of liever gezegd, gelukkig maar. De volgende, wanneer hij komt, zal iemand zijn voor wie diezelfde vrouw alles, de hele wereld zal zijn, die haar het gevoel zal geven zich geliefd en gewaardeerd te voelen zoals ze verdient. Vrouwen die een nieuwe, ware liefde vinden, krijgen hun zelfvertrouwen terug, voelen zich aantrekkelijk, briljant, gewild.

Gehechtheid is helaas een val die alles in de nostalgie van het verleden plaatst, terwijl het hart in het heden wil leven, met de hoop op de toekomst. Stop met jezelf onderuit te halen voor diegenen die alleen wisten hoe ze fouten konden vinden bij een vrouw die “banaal perfect” was. Liefde is tenslotte: de ander accepteren en hem of haar speciaal laten voelen, juist omdat hij of zij de enige is en zal zijn temidden van alle anderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt