Een veganistische vrouw klaagt haar buren aan omdat ze te vaak barbecueën met vlees - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een veganistische vrouw klaagt haar…
Dit hondje besluit de kleine buidelratjes te “adopteren” om te laten zien wat het betekent om moeder te zijn Hij was bang om benaderd te worden, maar dankzij de genegenheid van een man is dit hondje nu erg aanhankelijk

Een veganistische vrouw klaagt haar buren aan omdat ze te vaak barbecueën met vlees

Door Janine
3.341
Advertisement

Samenleven met buren is nooit eenvoudig, vooral wanneer levensstijlen en schema's heel anders zijn. Voor iemand die bijvoorbeeld 's ochtends vroeg wakker wordt, kan het een nachtmerrie zijn om de flat te delen met mensen die gewend zijn om tot in de kleine uurtjes door te gaan! Soms kan een klein meningsverschil een heftige discussie veroorzaken, die in de ernstigste gevallen zelfs in rechtszalen eindigen. Net zoals gebeurde in Perth, Australië, waar een vrouw besloot dat het samenleven tussen haar en haar buren niet langer kon doorgaan.

Cilla Carden heeft besloten haar buren aan te klagen omdat ze door hun gewoonten haar tuin praktisch niet meer kan gebruiken. Haar buren, een gezin met kinderen, brengen veel tijd door in de tuin, roken sigaretten, praten luid en spelen basketbal. Maar er is iets dat het leven van de vrouw moeilijk heeft gemaakt: haar buren barbecueën regelmatig, ze grillen vlees en vis en bedekken het hele gebied met een dikke deken van rook. Bovendien is de vrouw veganist en heeft haar kleding voortdurend een geur van vlees en vis, wat ondraaglijk is.

Carden, volgens welke het gedrag van de buren nu is geaccentueerd met de duidelijke intentie haar te storen, zegt dat ze de kwestie zonder succes probeerde op te lossen en daarom de zaak voor de rechter bracht.

Haar eerste twee pogingen waren niet succesvol: volgens de rechters gedroeg het gezin zich uiteindelijk als een normaal gezin in de tuin, met alle geluiden en ergernissen die dit met zich mee zou kunnen brengen; daarom weigerden ze de zaak voort te zetten. Maar Carden gaf niet op: volgens haar waren de buren niet gewoon "aan het genieten van de tuin", maar verstoorden ze opzettelijk de stilte, en dus is ze vastbesloten om te proberen deze nachtmerrie te beëindigen.

Wie heeft gelijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt