Dit kind met kanker maakt gekleurde sleutelhangers om zijn medische behandelingen te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit kind met kanker maakt gekleurde…
Onbeschoftheid op grote hoogte: 12 foto's die de slechtste kant van passagiers tonen Om gezond te leven, moeten we

Dit kind met kanker maakt gekleurde sleutelhangers om zijn medische behandelingen te betalen

Door Janine
2.722
Advertisement

Kanker is een vreselijke ziekte waar de getroffenen veel onder lijden, maar ook alle dierbaren die de patiënt proberen te ondersteunen. De geliefde zien lijden, breekt het hart. Bovendien is behandeling in veel landen erg duur en kunnen veel mensen het zich niet veroorloven. De kleine Gian Carlos Gomez is helaas getroffen door deze vreselijke ziekte en de kosten van de behandeling moet zijn familie zelf betalen. Om zijn ouders te helpen, besloot Gian te profiteren van al zijn creativiteit en vaardigheden om prachtige sleutelhangers te maken om te verkopen.

Creativiteit loont en de kleine Gian gebruikt alle vaardigheden om de juiste hoeveelheid geld in te zamelen voor de juiste medische zorg. Dit Mexicaanse jongetje heeft daarom besloten zijn prachtige ontwerpen om te zetten in kleurrijke sleutelhangers om te verkopen. Het gezin steunt hem natuurlijk en deelt zijn vooruitgang op de Facebook-pagina die aan het kind is gewijd. Het is ook via de Facebook-pagina dat Gian zijn sleutelhangers verkoopt en het is mogelijk om een donatie te doen om zijn medische behandeling te ondersteunen.

Nadat hij wat populariteit had verworven, ontving Gian zoveel vriendelijkheid en solidariteit van verschillende mensen, waaronder VIP's, die er met hun bekendheid voor zorgden dat hij meer geld inzamelde. De pagina Donartex gaf hem ook verschillende sleutelhangers van beroemde persoonlijkheden en een workshop om hem te helpen de creatie van sleutelhangers te verbeteren.

Advertisement

Ondanks de gecompliceerde en vreselijke ziekte, geeft het gezin niet op en is vol hoop voor de toekomst. We wensen dat de kleine Gian deze strijd zal winnen en kunst blijft maken met zijn eigen handen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt