Vader maakt voor dochtertje loopwagen van PVC-buizen en bewaarblikken vanwege geldgebrek

door Skip

01 Juli 2022

Vader maakt voor dochtertje loopwagen van PVC-buizen en bewaarblikken vanwege geldgebrek
Advertisement

Ouders zetten zich op alle mogelijke manieren om hun kinderen het maximale te bieden, ook als hun wankelende financiële situatie het niet toelaat producten te kopen die hipper zijn of op dat moment nuttiger. Dat maakt allemaal niet uit want een moeder of vader zal altijd wel een manier vinden om tot iets te komen wat werkt. Een beetje creativiteit en heel veel liefde is bijvoorbeeld al genoeg. Een vader werd het gesprek van het moment op de socials nadat hij een video had gedeeld van zijn dochtertje die leerde lopen in een door hem zelf gemaakte loopwagen. Veel mensen op internet waren onder de indruk van zijn creativiteit en efficiëntie en kreeg hij van hen ook alle lof in het commentaargedeelte.  

via TikTok / mayrlafaria

Advertisement
TikTok / mayrlafaria

TikTok / mayrlafaria

We zijn het gewend om op internet video's van mensen te zien die enorm plezier beleven aan het doen van klusjes en zelf dingen maken; er zijn ook stappenplannen waarin wordt uiteengezet hoe je voorwerpen maakt die decoratief en functioneel zijn. Gebruiker Mayrla Faria, moeder van de baby in de spotlights, heeft een video op TikTok gezet.  Hierin zet de kleine haar eerste stapjes in een loopwagen speciaal voor haar gemaakt door pappa. Om dit superhandige ding (dat ook heel duur is indien aangeschaft) te maken heeft vader gebruik gemaakt van materialen die hij nog over had en had een flinke dosis creativiteit. De kern van zijn ontwerp bestaat uit PVC-buizen en grote blikken.

In de video kan je duidelijk zien dat dit met de hand gemaakte loopwagentje perfect werkt. De kleine Ana kan dus leren lopen zonder dat haar ouders daarvoor een fortuin hoeven uit te geven.     

Advertisement
TikTok / mayrlafaria

TikTok / mayrlafaria

Producten voor kleine kinderen zijn verre van gunstig geprijsd, zelfs niet wanneer ze maar voor beperkte periode worden gebruikt. Een loopwagentje kan je al gauw zo'n 100 euro gaan kosten. Waarom zoveel geld uitgeven wanneer je ook hetzelfde doel kan bereiken voor heel wat minder geld? Positieve opmerkingen staan er onder de video natuurlijk genoeg. We twijfelen er niet aan dat meerdere gebruikers hierdoor geïnspireerd zijn geraakt en iets zullen meenemen uit dit fantastische idee om zelf vele andere noodzakelijke producten mee te maken. Het komt er op neer dat je 'alleen maar' wat fantasie nodig hebt en heel, heel veel liefde! 

Advertisement