7-jarig meisje verliest een schoen bij de start van de race: ze gaat terug om het te halen, ze geeft niet op en wint (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
7-jarig meisje verliest een schoen bij…
Ze bevalt op 58-jarige leeftijd en wordt voor het eerst moeder

7-jarig meisje verliest een schoen bij de start van de race: ze gaat terug om het te halen, ze geeft niet op en wint (+ VIDEO)

13 Juni 2022 • Door Janine
3.043
Advertisement

Hoe waar is het dat kinderen weten hoe ze ons volwassenen bewijzen kunnen geven van volwassenheid en standvastigheid die erg belangrijk zijn. De kleine hoofdpersoon van dit verhaal is hiervan het beste voorbeeld. In de race met haar teamgenoten kreeg de jonge atlete meteen een kleine onverwachte gebeurtenis, maar ze loste het op, kwam terug in het spel, haalde haar tegenstanders in een zeer korte tijd in en wist zelfs de race te winnen.

Een test van vasthoudendheid en wilskracht die het web heeft ontroerd en opnieuw de ogen van ons volwassenen op één ding heeft geopend: we moeten altijd kijken naar de acties van de kleintjes, want met hun puurheid kunnen ze zelfs een voorbeeld zijn voor degenen die meer ervaring hebben. Maar laten we je meer vertellen over wat er met deze kleine kampioene is gebeurd.


In een video die door haar vader op Instagram is gepost, zien we een jonge atlete iets verbluffends en ontroerends doen. In een race van 200 meter kreeg de kleine 7-jarige Lay Lay te maken met een tegenslag die het succes van haar race onder druk zette. Net toen de race begon, verloor het meisje een schoen. Als een kleine Assepoester ging ze terug, pakte het op, deed het aan en begon weer te rennen. Jammer dat haar metgezellen haar voor waren.

Denk je dat ze het opgaf? Dan heb je het helemaal mis. In feite deed Lay Lay al het mogelijke om de anderen in te halen. Op de afbeeldingen hoor je duidelijk de bemoedigende woorden van haar familie en de vreugde om het resultaat dat het meisje behaalde.

Ondanks het onverwachte en het later starten in vergelijking met haar tegenstanders, slaagde ze erin om weer aansluiting te vinden en, je gelooft het misschien niet, om te winnen. Dat klopt: vanaf de laatste plaats kwam ze als eerste over de finish. Een resultaat waar zij, haar familie en de vele gebruikers die het filmpje zagen blij van werden.

Advertisement

Velen feliciteerden Lay en bevestigden dat het niet anders kon en dat het winnende bloed door haar aderen stroomde. Het was dan ook onmogelijk om zelfs maar een minimale verwijzing naar haar vader, Terence Crawford, niet te melden. Als bokskampioen heeft de man verschillende kampioenschappen gewonnen en heeft hij de neiging tot succes waarschijnlijk ook doorgegeven aan zijn dochter.

Of dit nu het geval is of niet, Lay Lay heeft bewezen een goede kampioene te zijn, maar vooral een persoon die vasthoudend is en bewondering verdient. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt