Alleenstaande en werkende moeder woont haar diploma-uitreiking bij met haar 8 maanden oude dochter (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

15 September 2022

Alleenstaande en werkende moeder woont haar diploma-uitreiking bij met haar 8 maanden oude dochter (+ VIDEO)
Advertisement

Werkende student zijn is niet gemakkelijk, maar ook een alleenstaande ouder zijn kan de zaken behoorlijk ingewikkeld maken. Maar het leven is onvoorspelbaar en je moet alle moeilijkheden het hoofd bieden. Er zijn veel alleenstaande vrouwen die waardig proberen te worstelen tussen werk en studie, wetende dat ze een baby op komst hebben. Hoe jonger je bent, hoe groter de kans dat je in dergelijke situaties terechtkomt, maar de waarheid is dat het op elke leeftijd grote standvastigheid vereist. De hoofdpersoon van dit verhaal heeft eindelijk haar droom vervuld om af te studeren en nam deel aan de ceremonie samen met een andere "droom" die werd gerealiseerd: haar 8 maanden oude dochter.

Advertisement

Una publicación compartida de Júlia Pontés (@_juliapontes_)

Júlia Pontés, een Argentijns-Braziliaanse milieuonderzoeker, activiste en fotograaf, is een van die vrouwen die hard hebben gewerkt om hun doelen te bereiken. Natuurlijk gaf het bereiken van de mijlpaal nog meer voldoening, aangezien de 39-jarige erin slaagde om af ​​te studeren in haar eentje, uitsluitend op haar eigen kracht. Julia nam ook haar 8 maanden oude dochter, Stella Lyra, mee naar de diploma-uitreiking, omdat ze vond dat dit het juiste was om te doen. Julia studeerde af aan Columbia, de universiteit van haar dromen: "Columbia is altijd de school van mijn dromen geweest. Maar zwanger en (alleenstaande) moeder zijn bleek een hele uitdaging", zegt ze. Dat geloven we meteen, aangezien Julia veel heeft meegemaakt. Nadat ze zwanger was geworden, scheidde ze van haar partner omdat hij onbetrouwbaar bleek; ze vervolgde haar droom om af te studeren en zette haar werk als verslaggever voort, ook al had ze een periode geen dak boven haar hoofd.

Advertisement

Gelukkig hebben vrienden en familie haar altijd gesteund en nu kan Julia echt trots zijn op haar gekozen pad. Haar dochter bij zich hebben op zo'n belangrijk moment was het meest logisch voor haar: "Het zou niet zinvol zijn geweest om mijn dochter niet bij me te hebben tijdens mijn afstuderen, omdat ze de kroon op mijn leven is", zei ze. De foto van Julia met haar dochtertje in haar armen is het web rondgegaan, maar ze wil iedereen ervan verzekeren dat ze met haar verhaal absoluut niet wilde dat mensen medelijden hadden met haar situatie, integendeel - Julia wilde tot al die moeders spreken die niet geloven dat ze erin kunnen slagen om bepaalde obstakels te overwinnen. Complimenten!

Advertisement