Ze vinden hun hond na 6 jaar terug en adopteren ook zijn vriend die bij hem bleef toen hij op straat woonde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vinden hun hond na 6 jaar terug en…
Een onbeleefde vrouw noemt hem Deze pasgeboren dieren zijn zo klein dat ze in de palm van een hand passen

Ze vinden hun hond na 6 jaar terug en adopteren ook zijn vriend die bij hem bleef toen hij op straat woonde

Door Janine
14.284
Advertisement

Soms kom je verhalen tegen, zo mooi en ontroerend dat ze vergelijkbaar zijn met een sprookje van Disney. Onder de meest tedere en fascinerende zijn er ongetwijfeld degenen die vertellen over de vriendschap tussen dieren zoals De Aristokatten, Frank en Frey of Winnie de Poeh. Maar de realiteit kan de verbeelding voorbij gaan, zoals het verhaal van de familie die hun hond heeft teruggevonden en ook zijn vriend heeft geadopteerd die bij hem was toen ze op straat woonden.

via: ABC News

In 2009 verdween Corky, de hond van Montez, spoorloos. Gelukkig had het hondje kort daarvoor een chipnummer gekregen, maar niemand had kunnen bedenken hoe lang het zou duren voordat hij eindelijk naar huis zou terugkeren.

Zes jaar waren verstreken, maar de familie Montez had de hoop nog niet verloren, toen ze op een ochtend een telefoontje van de Humane Society of North Texas ontvingen met het nieuws dat Corky was gevonden. Een goede Samaritaan was een paar dagen eerder drie kleine honden tegengekomen: helaas hadden slechts twee het overleefd, en een daarvan was Corky.

foto: WFAA

Tot grote vreugde van het omhelzen van hun hond, kwam er voor de familie Montez een aangename verrassing bij toen ze ontdekten dat, gedurende al die tijd, hun hond nooit alleen was gebleven. Een vriend had hem gezelschap gehouden, die hij op straat had ontmoet en die als een broer was tijdens de avonturen die ze in die jaren beleefden.

Captain, dit is de naam van de andere hond, en Corky, waren onafscheidelijk geworden, dus de familie Montez dacht dat het niet juist zou zijn om ze te scheiden; het was daarom logisch om hem ook te adopteren. Nu heeft Corky zijn familie weer gevonden, bestaande uit zijn menselijke eigenaren en zijn vertrouwde vriend. Deze laatste heeft een oog verloren en Corky toont zich zeer attent, waardoor hij als eerste uit de bak mag eten, naast hem slaapt en de hele dag met hem samen speelt. Zoals we al zeiden, nog mooier dan een Disney-sprookje.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt