Een slim meisje vervangt lippenbalsem door kaas om het tijdens de les op te eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een slim meisje vervangt lippenbalsem…
Dit kind met het syndroom van Down is als model afgewezen, maar is nu een ster op het web geworden Een hond blijft de politie-auto achtervolgen en wordt

Een slim meisje vervangt lippenbalsem door kaas om het tijdens de les op te eten

25 September 2019 • Door Janine
1.981
Advertisement

Ten minste 5 uur per dag in de klas zitten en alle lessen met meer of minder aandacht volgen, is een grote inspanning voor de jongere leerlingen, dus elk excuus is goed om een beetje afgeleid te worden, en de hoofdrolspeelster van dit ongelooflijke en grappige waargebeurde verhaal weet dat goed, een absoluut geniaal 9-jarig meisje dat in staat was om een onschuldige tube lippenbalsem te transformeren... in kaas om tijdens de les te eten!

Het gebeurde allemaal op 18 september 2019 op een basisschool in St. Louis in Missouri in de Verenigde Staten toen de moeder van het meisje, Valerie Schremp-Hahn, op haar Twitter-profiel foto’s had gedeeld van de “kaasbalsem” nadat ze de eigenaardige “uitvinding” van haar 9-jarige dochter had ontdekt die het meisje mee naar school had genomen.

Het resultaat? De foto's zijn uiteraard het web rond gegaan en hebben de hilariteit van gebruikers over de hele wereld ontketend die, alles bij elkaar genomen, met een glimlach applaudisseerden voor de ongelooflijke uitvinding van het meisje!

Kortom, het talent en de genialiteit van het Amerikaanse meisje zou in de toekomst vaker kunnen worden gebruikt en een nieuw soort gezonde snack kunnen genereren die, wie weet, industriële snacks in scholen over de hele wereld zou kunnen vervangen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt