Er is een siliconen bodysuit gecreëerd voor mensen die geen zin hebben om spieren op te bouwen in de sportschool

Janine image
door Janine

21 April 2021

Er is een siliconen bodysuit gecreëerd voor mensen die geen zin hebben om spieren op te bouwen in de sportschool
Advertisement

Heb je er altijd van gedroomd om een ​​perfect lichaam te hebben zonder een spier te bewegen en zonder per se drie keer per week naar de sportschool te hoeven om je in het zweet te werken? Dan is deze nieuwe lachwekkende bodysuit echt iets voor jou. De creatie van Taobao gaat de wereld rond, een Chinees bedrijf dat altijd betrokken is geweest bij het maken van siliconen pakken die perfect geschikt zijn voor elk type lichaam en die vaak worden gebruikt voor medische en gezondheidsdoeleinden. Maar het pak dat we je vandaag laten zien, heeft alles behalve een medisch doel!

via New York Post

Advertisement
Ebay

Ebay

Dit buitengewone en grappige siliconen pak, gemaakt door het Chinese bedrijf, gaat al als warme broodjes over de toonbank bij Ebay en kan in drie delen worden gekocht, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker: je kunt alleen het onderste deel, het bovenste of het hele lichaam kopen, alsof het een compleet sportpak was.

Maar deze sportkleding is uniek en anders dan alle kleding die je tot nu toe hebt gezien...

Advertisement
Ebay

Ebay

De Taobao bodysuit is speciaal gemaakt voor alle jongens die absoluut niet naar de sportschool willen en urenlang met gewichten werken om spieren op te bouwen; als je deze Chinese bodysuit draagt, heb je bijna het gevoel dat je ze echt bezit, zonder er de minste moeite voor te hebben gedaan. Zelfs als je mager bent, een klein buikje hebt of te veel fysieke luiheid wilt verbergen, heeft Taobao het pak gemaakt dat zeker bij jou past: draag de top en het zal lijken alsof je biceps en triceps uit een actiefilm komen !

 

Ebay

Ebay

Het siliconenpak van Taobao kan door de geïnteresseerde gebruiker compleet worden gekocht of eenvoudig in gedeeltes, zowel boven als onder; elk “stuk” van deze zo grappige creatie kost ongeveer $200, wat uiteindelijk, als je erover nadenkt, een schamele prijs is in vergelijking met de tijd die het kost om die spieren op te bouwen en na veel geld te hebben uitgegeven aan een jaarlijks (zo niet meerjarig) abonnement in de sportschool om een ​​echte bodybuilder te worden!

Ebay

Ebay

Maar geen zorgen: Taobao heeft de oplossing voor je, lieve luie mensen; het knaagt aan je ziel, denkend dat je jaren en jaren moet sporten en zware fysieke oefeningen zult moeten doorstaan ​​om in vorm te komen en benijdenswaardige spieren te kweken; nu hoef je "slechts" 200 dollar uit te geven om de biceps en triceps waarvan je altijd al hebt gedroomd... bij je thuis te laten bezorgen!

Ebay

Ebay

Wat vind je van dit absurde pak?

Advertisement