Deze poppen met sjaal helpen kinderen met kanker weer te glimlachen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze poppen met sjaal helpen kinderen…
Deze jachthond vond een 3-jarig autistisch kind dat in het bos was verdwenen De baby hoort voor het eerst de stem van haar vader en beantwoord hem met een glimlach vol liefde

Deze poppen met sjaal helpen kinderen met kanker weer te glimlachen

Door Janine
1.657
Advertisement

Het is moeilijk voor te stellen wat een kind met kanker kan ervaren. Een soortgelijke moeilijkheid is echt iets dat zowel de kinderen die het verdienen een rustig en zorgeloos leven te leven, als hun families diep kenmerkt.

Daarom zijn er veel realiteiten die zich, dag in dag uit, inzetten met alle mogelijke middelen om onderzoek tegen ziektes te ondersteunen die helaas soms niet genezen kunnen worden. De vooruitgang die de wetenschap kan boeken bij de behandeling van deze ziekten is fundamenteel en vormt het enige, zeer sterke wapen dat we hebben om mee te strijden.

Onder de verschillende initiatieven is dat van de Spaanse stichting Juegaterapia het vermelden waard, een organisatie die onder andere heeft besloten om de verkoop van speciale poppen op te zetten, waarvan de opbrengst vervolgens wordt gedoneerd aan projecten voor de pediatrische kankerpatiënten.

Ze worden Baby Pelones genoemd en hebben in korte tijd een groot succes bereikt. Deze prachtige poppen hebben namelijk een eigenaardigheid die hen onderscheidt. Net als de kleine patiënten die een behandeling tegen kanker ondergaan, hebben ze geen haar. In plaats daarvan zijn er kleurrijke sjaals rond hun hoofd gewikkeld.

Een heel speciaal speelgoed, dat met zijn buitengewone uiterlijk tot doel heeft het bewustzijn te vergroten en iedereen bewust te maken van het belang van het probleem van kinderkanker. En het moet gezegd worden dat de makers van Baby Pelones hier echt in geslaagd zijn: de verkochte exemplaren hebben meer dan een miljoen overschreden, en zelfs illustere testimonials ontbreken niet.

Advertisement

Personages uit de muziekwereld, entertainment en dat niet alleen, hebben dit belangrijke initiatief “gesponsord” waarmee hulpprojecten konden worden opgezet en uitgevoerd voor veel kinderen die in ziekenhuizen in Spanje, Italië, Mexico, Portugal, Argentinië, Colombia, Brazilië en Florida zijn opgenomen.

Het project ondersteunen, door het kopen van een van deze poppen, betekent in staat zijn om tuinen, speelplaatsen en ruimtes voor vermaak en entertainment te creëren. Allemaal manieren om het dagelijkse leven van honderden kleine ziekenhuispatiënten een beetje minder moeilijk te maken. Het valt niet te ontkennen: het is een echt lovenswaardig initiatief met een nobel doel, dat overal moet worden verspreid.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt