Op 74-jarige leeftijd verkoopt ze haar huis en besluit ze de rest van haar dagen op een cruiseschip te wonen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 74-jarige leeftijd verkoopt ze haar…
Wanneer je niet wakker kunt blijven: 15 mensen die in de vreemdste posities in slaap zijn gevallen Een heel arm kind raakt ontroerd wanneer de juf hem zijn eerste verjaardagstaart geeft

Op 74-jarige leeftijd verkoopt ze haar huis en besluit ze de rest van haar dagen op een cruiseschip te wonen

Door Janine
10.400
Advertisement

De beste manier om met pensioen te gaan als je ouder wordt? Verkoop alles en breng de laatste periodes van je leven op een cruiseschip door en reis de wereld rond! En dat is precies wat Lee Wachtstetter al 12 jaar doet, haar leven doorbrengen in haar persoonlijke hut op een luxe cruiseschip op de eerbiedwaardige leeftijd van 86 jaar… En ze publiceerde ook een autobiografie over haar buitengewone ervaring!

via: Forbes
foto: Amazon

Lee Wachtstatter, liefdevol bekend als "Mama Lee", verloor haar man in 1997 als gevolg van een tumor, en omdat ze alleen achterbleef besloot ze haar belofte aan haar man te houden: "Stop nooit met cruisen."

En dat deed Lee, die haar huis verkocht en letterlijk besloot te verhuizen naar een luxe cruiseschip, constant reist en ongeveer 100 verschillende landen over de hele wereld bezocht. Maar opgelet: Lee is niet alleen in de laatste, lange reis van haar leven; ze wordt dag en nacht vergezeld door een enorme groep assistenten en medewerkers die op het schip werken en dag en nacht voor haar zorgen. De prijs voor je eigen privé-cabine? "Slechts" $160.000 per jaar!

foto: Amazon

Maar Lee zei dat de kosten een secundair probleem zijn in vergelijking met de kwaliteit van het leven dat ze leidt, terwijl ze de belofte van haar man hield: reizen op een luxe cruiseschip, net als het paar vóór 1997 had gedaan. Nu danst Mama Lee elke dag, bij elke aankomst in een vreemd land met het schip dat haar herbergt, met de gasten van de boot, ter nagedachtenis aan haar overleden man met wie ze maar liefst 89 cruises heeft gemaakt!

Advertisement

Een dure oude dag, maar misschien de moeite waard om, nog eenmaal, echt te leven. Dat zei Lee in haar bestseller  "I May Be Homeless, But You Should See My Yacht"!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt