Ze ondergaat een gratis schoonheidsbehandeling om haar lippen voller te maken: "het was een ramp" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

21 April 2023

Ze ondergaat een gratis schoonheidsbehandeling om haar lippen voller te maken: "het was een ramp" (+ VIDEO)
Advertisement

De wens om er altijd op je best uit te zien en te werken aan een kleine onvolmaaktheid in je uiterlijk is een droom die velen van ons hebben. Daarom nemen we onze toevlucht tot kleine of grote esthetische behandelingen om ons op ons gemak te voelen. Het is echter niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden en voordat je op welke manier dan ook tussenbeide komt, moet je meer dan zeker zijn van de professional waarop je besluit te vertrouwen, om geen risico's te nemen en zeker te zijn van het eindresultaat.

Jammer dat het niet de ideale situatie is waarin de hoofdrolspeelster van dit verhaal zich bevond, een jonge Amerikaanse influencer die een heel normale behandeling onderging om haar lippen voller te maken, maar sprakeloos was bij het verkregen resultaat.

via The Hook

Advertisement

Dit is Jessica Burko, een 27-jarige vrouw uit Los Angeles, Verenigde Staten, die op internet bekend is geworden, niet alleen vanwege haar werk als influencer, maar vooral vanwege een slechte ervaring die ze had. Het meisje wilde graag haar lippen wat voller maken en zei dat ze verschillende keren fillerbehandelingen had ondergaan en nooit problemen had ondervonden. Daarom herhaalde ze de praktijk regelmatig.

Na 6 sessies en ongeveer een jaar na de laatste, besloot Jessica dat het tijd was voor een nieuwe behandeling en maakte een afspraak voor een filler. Deze keer vertrouwde ze echter niet op het gebruikelijke centrum, maar liet ze zich “verleiden" door het aanbod van gratis behandeling bij een nieuwe arts. Zonder er al te veel over na te denken en het als een onproblematische routine te beschouwen, probeerde de jonge vrouw het, maar de resultaten waren vreselijk, zoals ze zelf definieerde.

Advertisement

In een video die op sociale media werd geplaatst, liet de 27-jarige zien dat haar gezicht en vooral haar lippen erg opgezwollen waren. "Ik heb mijn lippen opnieuw gedaan, het was niet de eerste keer, maar deze keer gebeurde er iets engs - vertelde ze - het was nog nooit gebeurd en ik weet eerlijk gezegd niet hoe het mogelijk was. De nieuwe arts deed het werk zoals het hoort, maar zodra ik in de spiegel keek, zag ik dat het niet helemaal normaal was, het was erg gezwollen”.

Een situatie die het meisje destabiliseerde en waarvoor ze terugkeerde naar de instelling om uitleg te vragen. Toen ze haar lippen groter en groter zag worden, eiste ze dat de filler werd verwijderd. Ondanks de slechte ervaring en het aspect waar ze mee moest leven, is Jessica niet van plan om de sessies af te breken, maar ze doet het simpelweg niet meer gratis: "Ik ga terug naar mijn vertrouwde dokter zodat ik ermee door kan gaan”.

Wat vind je van dit verhaal? Heb je ooit een mislukte esthetische behandeling ondergaan?

Advertisement