Zwangere brandweervrouw redt slachtoffer van ongeval: een paar uur later bevalt ze

Janine image
door Janine

25 Oktober 2022

Zwangere brandweervrouw redt slachtoffer van ongeval: een paar uur later bevalt ze
Advertisement

Je houdt nooit op een onbaatzuchtig en moedig persoon te zijn als je het uniform niet draagt ​​en Megan Warfield weet dat maar al te goed. Wanneer je te maken krijgt met een gevaarlijke situatie, waar ook andere mensen bij betrokken zijn, is het noodzakelijk hulp te bieden als je daarvoor in de juiste omstandigheden verkeert en bekwaam genoeg bent. Megan werkt als brandweervrouw en toen ze betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk met meerdere voertuigen en mensen, aarzelde ze geen moment, ondanks dat ze 9 maanden zwanger was.

via The Guardian

Advertisement

Toen Megan de auto's op elkaar zag botsen, stapte ze meteen uit haar auto om het verkeer te regelen, althans dat was haar bedoeling. Zodra ze een gekanteld voertuig met een persoon in nood zag, haastte ze zich onmiddellijk om haar te redden. Op dat moment stond ze er niet bij stil dat ze 9 maanden zwanger was en op het punt stond om te bevallen. Omdat Megan op dit moment niet in staat was de ernst van de verwondingen van de persoon die in de auto vastzat te weten en te beoordelen, probeerde ze haar gerust te stellen en bij haar te blijven tot er hulp arriveerde. Ze hield haar handen en hoofd vast en wachtte tot ze werd bevrijd voordat ze naar het ziekenhuis werd vervoerd. Pas toen, toen de vrouw eenmaal bevrijd was, realiseerde Megan zich dat ze misschien zelf naar het ziekenhuis moest voor allerlei controles.

Advertisement

In het Johns Hopkins-ziekenhuis in Baltimore onderging Megan alle routinecontroles en ontdekte ze dat ze aan het bevallen was: het ongeval, zo'n traumatische gebeurtenis, had het veroorzaakt en alsof dat nog niet genoeg was, was het kleine meisje naar een laterale positie verplaatst. Ongeveer een week eerder dan gepland, beviel Megan van een prachtig meisje genaamd Charlotte. Megan en haar partner Joshua verwelkomden hun derde dochter slechts 24 uur na het dramatische ongeval.

Megan Warfield is a firefighter in Maryland. At nine months pregnant, she was involved in car crash that induced her...

Pubblicato da Goodable su Mercoledì 19 ottobre 2022

De brandweer van Bowleys Quarters en de Volunteer Rescue Department prezen Megans acties en noemden de dappere vrouw een "echte overheidsfunctionaris", en feliciteerden haar met de geboorte van haar derde kind.

Niemand had verwacht dat uit zo'n dramatische gebeurtenis een lief en langverwacht gevolg zou kunnen ontstaan: onze felicitaties aan deze zeer dappere moeder!

Advertisement