Onbeleefde klant beledigt een gezin aan een andere tafel: serveerster stuurt hem weg - BekijkDezeVideo.nl
x
Onbeleefde klant beledigt een gezin…
Stiefvader schrijft 6 jaar lang elke dag een briefje aan zijn stiefdochter: ze bewaart ze en verrast hem (+ VIDEO) Moeder vraagt ​​om de rekening in een restaurant, maar ontdekt dat een onbekende voor haar heeft betaald

Onbeleefde klant beledigt een gezin aan een andere tafel: serveerster stuurt hem weg

16 Juni 2022 • Door Janine
31.744
Advertisement

Restaurants, winkels, hotels en dergelijke zijn plaatsen waar werken nooit gemakkelijk is. Je staat continu in contact met klanten en het is niet vanzelfsprekend om aan al hun wensen te kunnen voldoen. Daarom moet elke medewerker over enkele onmisbare vaardigheden beschikken. Bereidheid om te luisteren, geduld en openheid naar anderen zijn slechts enkele nuttige eigenschappen in deze sectoren. De vrouw waar we je over willen vertellen heeft echter nog een andere die misschien nog wel belangrijker is: altruïsme.

We vertellen je haar verhaal omdat het gebaar dat ze maakte echt belangrijk is en laat zien hoe solidariteit tussen mensen fundamenteel is voor het algemeen welzijn. Laten we samen kijken wat ze deed.

via: Go Fund Me

Gennica Cochran is een Californische vrouw die werkt als serveerster bij Bernardus Lodge, een zeer populaire locatie in Carmel Valley, in Californië. Op een avond was de medewerkster tijdens haar dienst getuige van een niet bepaald positief tafereel en besloot in te grijpen.

Een man, Michael Lofthouse, zat aan een tafel toen hij plotseling op een onbeschofte manier sprak tegen een familie van Aziatische afkomst die tegenover hem zat. Het gezelschap was van plan een verjaardag te vieren en het klassieke verjaardagslied te zingen, maar er ging iets mis. De man begon hen heel zwaar te beledigen, ook verwijzend naar de etnische afkomst van de groep, en zei dat ze moesten opstaan ​​en het restaurant moesten verlaten. Omdat ze dit gedrag niet langer kon verdragen, besloot Gennica in te grijpen ter verdediging van het gezin.

Op de beelden van de video die op die momenten is gemaakt, zien we hoe de man klanten op een slechte manier aanspreekt en onmiddellijk daarna de vrouw tussenbeide komt: "Stop ermee - roept ze - Zo praat je niet tegen onze gasten. Het zijn hoog aangeschreven mensen en je kunt het je niet veroorloven ​​ze zo aan te spreken. Eruit!”.

Het nieuws ging meteen het internet rond en leverde verschillende opmerkingen op, waarvan de meeste in het voordeel van de serveerster en de onterecht aangevallen familie. In een volgend interview zei Gennica: "Ik bediende Lofthouse zelf niet, maar vanaf het begin van de avond realiseerde ik me dat hij een eigenaardig en onbeschoft type was. Hij stuurde verschillende gangen terug, klaagde meerdere keren en bereikte toen het hoogtepunt met de scène tegen onze klanten. Ik heb het gevoel dat ik het juiste heb gedaan en ik ben ervan overtuigd dat iemand anders, in mijn plaats, hetzelfde zou hebben gedaan”.

Hiervan kan niemand zeker zijn, maar van wat er daarna gebeurde wel. Om de vrouw te bedanken en haar de erkenning te geven die ze verdiende, is er een inzamelingsactie opgezet op de GoFundMe-website. De reacties van gebruikers waren verbluffend en binnen korte tijd werd een zeer hoog bedrag bereikt: rond de $93.000.

Advertisement

Op de pagina gewijd aan het gebaar en de serveerster is te lezen: "Gennica deed iets belangrijks, ze reageerde op een onbeschofte houding en liep zelfs het risico haar baan te verliezen. Met deze inzamelingsactie willen we haar al onze dankbaarheid tonen, want het is niet vanzelfsprekend om zich zoals zij te gedragen en iemands verdediging op zich te nemen."

Het zijn tenslotte mensen zoals deze vrouw die de wereld leefbaarder maken en ons hoop geven op een betere toekomst. Daarom moeten we ze met bewondering bekijken en er een voorbeeld aan nemen. Als we ooit voor dergelijke situaties komen te staan, laten we dan niet de andere kant op kijken, maar laten we in actie komen, zelfs het kleinste gebaar kan bijdragen aan het welzijn van de gemeenschap, laten we dat nooit vergeten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt