Deze bruid arriveerde met een boeket donuts op haar bruiloft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze bruid arriveerde met een boeket…
Katten zijn niet alleen fascinerend: deze foto's laten zien hoe grappig en onhandig ze kunnen zijn Deze man gaat oorlogsgebieden binnen om katten te redden die vluchtende families hebben achtergelaten

Deze bruid arriveerde met een boeket donuts op haar bruiloft

Door Janine
2.341
Advertisement

Tradities zijn belangrijk, vooral als het om een huwelijk gaat - toch? Ongetwijfeld worden sommige tradities tegenwoordig nog steeds gerespecteerd en vooral onder familieleden en ouders zijn er altijd mensen die hun dochter of kleindochter willen zien trouwen in een witte jurk, of rijst gooien wanneer de bruid en bruidegom de kerk verlaten. En toch besluiten veel paren tegenwoordig veel normen te veranderen waarover we in het verleden nooit hadden gedroomd om te veranderen. Deze vrouw heeft bijvoorbeeld besloten om een heel speciaal boeket voor haar bruiloft uit te kiezen: in plaats van de gebruikelijke bloemen, heeft ze heerlijke donuts!

via: Time

In Sydney, Australië, vond een huwelijk plaats dat, in sommige opzichten, beslist als extravagant kan worden beschouwd.

Voor haar trouwdag besloot Paige Kirk, 23 jaar, het idee van het gebruikelijke boeket te laten varen en te kiezen voor iets veel smakelijkers: donuts! Heb je ooit zoiets gezien? De bruid heeft gepersonaliseerde boeketten laten maken met heerlijke geglazuurde donuts en heeft de kerk bewandeld met haar donutboeket in haar handen.

"We wilden dat de bruiloft een beetje anders zou zijn dan normaal en echt zou weerspiegelen wie we zijn als paar," legde ze uit.

Hoewel de verleiding om donuts te eten tijdens de ceremonie constant was, bleven de boeketten intact. "We hadden eerder al veel lekkernijen gegeten, dus we waren te vol om ze op te eten," bevestigde de bruid.

Advertisement

De lancering van het boeket zal een zeer interessant moment zijn geweest!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt