Hij doet haar een huwelijksaanzoek terwijl ze in de rij bij de McDonald's staan: ze weigert en vertrekt (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

08 September 2022

Hij doet haar een huwelijksaanzoek terwijl ze in de rij bij de McDonald's staan: ze weigert en vertrekt (+ VIDEO)
Advertisement

In de loop van een relatie kan heel goed het moment arriveren voor beide partners om nog een stap te zetten, oftewel het huwelijk. Alvorens overhaaste aanzoeken te doen, is het normaal om de stemming te peilen en met de ander te praten over wat hun verwachtingen en bedoelingen zijn voor de toekomst. Dit is de enige manier om echt te begrijpen wat de partner van dit onderwerp vindt. Het is duidelijk dat niet iedereen deze kwesties van tevoren onder ogen ziet en er zijn mensen die misschien denken dat ze op dezelfde golflengte zitten als hun partner. Dit lijkt het geval te zijn bij een man die publiekelijk voor zijn vriendin neerknielde en haar een ring gaf, maar een negatieve reactie kreeg. Zou het kunnen zijn omdat het aanzoek plaatsvond in een overvolle McDonald's?

via Twitter / Madame_Fossette

Advertisement
Twitter / Madame_Fossette

Twitter / Madame_Fossette

Een video van een gênant huwelijksaanzoek verscheen op Twitter - een situatie die door een gebruiker werd geïntroduceerd met deze woorden: "Vandaag was ik getuige van een zeer trieste scène". Allereerst is het belangrijk om de context te onderstrepen waarin dit onverwachte huwelijksaanzoek plaatsvond, namelijk in de rij bij de kassa van een McDonald's. Kortom, waarschijnlijk de meest ongewone en minst romantische plek ter wereld! Vanaf het allereerste moment dat de man voor de vrouw knielde, die ondertussen zijn bestelling deed, zie je de caissière met haar handen in het haar zitten; waarschijnlijk raadde de vrouw wat er achter haar gebeurde en vond ze bevestiging in de beschaamde blik van de caissière.

Advertisement
Twitter / Madame_Fossette

Twitter / Madame_Fossette

In de video zien we vervolgens de vrouw die zich met een nogal geïrriteerde blik naar haar partner wendt. De dialoog die tussen de twee plaatsvindt, is niet hoorbaar in de video, maar het lijkt er bijna op dat de vrouw haar vriend aanspoort om zo snel mogelijk op te staan, waardoor ze uit die situatie van totale verlegenheid wordt gehaald. Het was duidelijk dat iedereen om hen heen merkte wat er gebeurde en dit deed waarschijnlijk alleen maar het gevoel van onbehagen van de vrouw toenemen. En in feite moet het voor de vrouw niet leuk zijn geweest om zich om te draaien en voor het minst romantische aanzoek in de geschiedenis te staan. Meestal zijn dit enkele van de mooiste en meest intense momenten in het leven en de meeste mensen willen ze op hun best onder ogen zien, misschien terwijl ze mooi gekleed zijn. Hier daarentegen zijn beide hoofdrolspelers nonchalant gekleed, precies alsof ze een hapje gaan eten in een fastfoodrestaurant.

Veel gebruikers hebben opgemerkt dat aanzoeken die in het openbaar worden gedaan over het algemeen nog steeds delicaat zijn en riskant kunnen zijn, hoezeer men ook op dezelfde golflengte zit. In dit geval hebben sommige gebruikers dit overhaaste gebaar geïnterpreteerd als een poging van de man om op de relatie te anticiperen. "Ik heb het gevoel dat hij heel goed weet waarom ze zijn aanzoek afwees", staat in de commentaren. Hoe dan ook, zelfs als sommige vrouwen dergelijke aandacht in het openbaar willen krijgen, denk dan altijd twee keer na voordat je op een openbare plek voor je geliefde neerknielt. En, nog belangrijker, wees er zeker van dat ze echt met je wil trouwen!

Advertisement