Ze geeft $1000 uit aan de trouwjurk en besluit deze ook te dragen om boodschappen te doen

Janine

10 December 2022

Ze geeft $1000 uit aan de trouwjurk en besluit deze ook te dragen om boodschappen te doen
Advertisement

De trouwjurk is een van die aankopen die je maar één keer in je leven doet - althans, zo is het in theorie - en die je helaas maar één keer draagt. De kosten van een trouwjurk zijn niet banaal en hoewel je geld probeert te besparen, is het erg moeilijk om "de juiste jurk, de juiste maat, die perfect past" te vinden. En wie wil er, voor zo'n speciale dag, nou geen "perfecte" jurk? Tammy Hall, 43 jaar, getrouwd met dirigent Karen Frost, besloot dat ze haar mooie trouwjurk niet zou verspillen voor een enkele belangrijke dag en besloot hem altijd te dragen! Aan de andere kant, zou jij er, na meer dan 1000 euro te hebben betaald voor een jurk, ook niet wat vaker mee willen pronken?

Advertisement

Woman wears wedding dress everywhere for a year Determined to get her money’s worth out of the wedding dressed she...

Pubblicato da Localafrican reality su Sabato 5 ottobre 2019

Budgetbewuste en voorstander van een duurzame levensstijl Tammy Hall droeg haar op maat gemaakte kanten jurk naar haar bruiloft in 2018. Een jaar lang had de vrouw, voor de grote dag, geen nieuwe kleren of schoenen gekocht om kosten te besparen en, toen het tijd was om de jurk te kiezen, vroeg ze zich af of ze misschien op het punt stond te veel uit te geven.

"Uiteindelijk besloot ik dat als ik een trouwjurk had die zo duur was, ik ervoor zou zorgen dat ik hem keer op keer zou dragen," zei Tammy, terwijl ze haar plan onthulde. "Ik heb het gedragen om dingen te doen zoals basketballen, vissen en zelfs een met modder bedekte krater beklimmen", voegde ze eraan toe.

Het is waar, ze gaf een aanzienlijk bedrag uit aan een enkele jurk, maar in ruil daarvoor besloot ze er zelfs boodschappen in te doen. Tammy is in feite in verschillende situaties gefilmd terwijl ze haar trouwjurk droeg: in de trein, in de gewichtsruimte, bij een sportevenement... kortom, overal!

"De jurk kostte in totaal ongeveer $1800 (£985)”, vertelde ze. "Ik ontmoette de kleermaker voor het eerst ongeveer vier maanden voor de bruiloft, en misschien wel 20 keer daarna," zei Tammy, terwijl ze uitlegde hoe ze probeerde een jurk op maat voor haar te maken. Ze zei ook dat de wetenschap dat ze de jurk in het dagelijks leven zou dragen haar keuzes niet beïnvloedde: "Mensen dachten dat ik iets zou kiezen dat “minder bruid-achtig” was en meer een alledaagse jurk, maar dat deed ik niet - ik koos met mijn hart," bevestigde Tammy.

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

Tammy wees er ook op dat ze niet de druk voelde om af te slanken zoals veel bruiden voor de grote dag, en daarom koos ze een jurk die bij haar werkelijke maat paste.

Zou jij ooit een trouwjurk in het dagelijkse leven dragen?

Advertisement