Hij vraagt haar ten huwelijk met de hulp van hun dochtertje, maar de ring valt in het water

Janine image
door Janine

22 September 2022

Hij vraagt haar ten huwelijk met de hulp van hun dochtertje, maar de ring valt in het water
Advertisement

Hoeveel vrouwen zouden een huwelijksaanzoek willen ontvangen op een bijzondere plek, in een situatie die speciaal is bedacht voor dat zeer belangrijke symbolische aanzoek? Er zijn er vast velen die zoiets willen, net zoals er velen zijn die proberen een "perfecte" bruiloft te organiseren. Helaas bestaat perfectie echter niet en, zoals meestal gebeurt in deze gevallen, is het nog moeilijker te bereiken.

Een man knielde voor zijn geliefde om haar ten huwelijk te vragen, vergezeld van hun dochtertje. De tedere scène speelde zich af op een pier en helaas ging niet alles van een leien dakje...

via TikTok / stephanieariana0

Advertisement
TikTok / stephanieariana0

TikTok / stephanieariana0

De man wilde zijn partner Stephanie, evenals de moeder van zijn dochter, vragen om met een romantisch gebaar in het bijzijn van enkele vrienden met hem te trouwen. Het prachtige huwelijksaanzoek vond plaats op een houten pier die natuurlijk recht uitkeek over zee: een ideale zomerse sfeer als decor voor zo'n bijzonder moment! In de video die de vrouw op TikTok plaatste, is te zien hoe de man neerknielt en samen met zijn dochter het doosje van de ring opent voor de zeer geëmotioneerde Stephanie. Helaas, net op het hoogtepunt, laat het meisje per ongeluk de ring vallen en, nog erger, het kostbare object stuitert en rolt totdat het door een van de scheuren tussen de houten planken van de pier valt.

Advertisement
TikTok / stephanieariana0

TikTok / stephanieariana0

De scène was tragikomisch gezien het eindresultaat, maar eindigde gelukkig met een beetje schrik. Toen de ring viel, dook de jonge man onmiddellijk het water in om te proberen het kostbare juweel te pakken, terwijl de aanwezige vrienden die getuige waren van het tafereel probeerden iets door de scheuren van de pier te zien. Stephanie kon niet anders dan lachen om de absurditeit van het tafereel. In enkele daaropvolgende video's wilden de twee jonge mensen duidelijk maken dat ze hun prachtige dochter absoluut niet de schuld geven van wat er is gebeurd en ze wilden het herhalen in haar aanwezigheid.

Helaas, als pech om de hoek komt kijken...

Advertisement