Op hun trouwdag neemt haar man haar mee uit eten bij McDonald’s, en ze legt uit waarom ze zich een koningin voelt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op hun trouwdag neemt haar man haar…
Ze werden als kinderen gescheiden tijdens de Holocaust: deze twee neven ontmoeten elkaar 75 jaar later weer De medische staf liet deze hond zijn in het ziekenhuis opgenomen baasje bezoeken om hem te helpen bij zijn herstel

Op hun trouwdag neemt haar man haar mee uit eten bij McDonald’s, en ze legt uit waarom ze zich een koningin voelt

Door Janine
2.281
Advertisement

Wanneer je een liefdesrelatie hebt, lijkt het of je de hoofdrolspeler bent in een perfect sprookje, waar de mooiste dingen gebeuren, waarin je prinsen en prinsessen uit een sprookje bent dat de realiteit transformeert in een magische plek en ruimte. Als we nog in sprookjes geloven. Laten we eerlijk zijn, als je getrouwd bent, zijn er weinig dingen die ons echt gelukkig maken, en het stel van dit grappige waargebeurde verhaal is hier de absolute getuige van. Er is weinig voor nodig om genegenheid voor de partner te koesteren, zoals het aanbieden van een heerlijk etentje in een fastfood!

foto: Facebook

In een post op haar Facebook-profiel publiceerde blogger Nikki Pennington haar eerlijke, nuchtere gedachten over wat het betekent om 15 jaar lang een liefdesrelatie te hebben en vooral wat het echt betekent om de trouwdag te vieren met geen opzichtige, maar oprechte en eerlijke gebaren. Zoals bijvoorbeeld het betalen van een goedkoop diner bij Mc Donald's omdat je je op dit moment niets anders kunt veroorloven op economisch niveau.

Maar misschien zijn dit precies de gebaren die een geheel nieuwe waarde krijgen in het harde dagelijkse leven. Dit is wat het bericht van Nikki Pennington op de Facebook-pagina Grief to Hope with Nikki Pennington zegt:

Girl you deserve better than that • What do you mean he didn’t bring you flowers on the first date • You deserve...

Pubblicato da Grief To Hope with Nikki Pennington su Venerdì 20 settembre 2019

"Meisje je verdient beter.

Wat bedoel je, heeft hij geen bloemen voor je meegebracht op jullie eerste date?

Je verdient iemand die je als een koningin behandelt.

Ik vind dat je hem moet dumpen en iemand moet vinden die iets voor je verjaardag koopt, iemand die jou waardeert.

Ik ben vijftien jaar samen met mijn man en voor onze trouwdag nam hij me mee naar McDonald's en kocht me iets van het dollarmenu, want dat is alles wat we ons konden veroorloven.

Hij gaf me geen bloemen op onze eerste date of de tweede en zelfs niet op de derde.

Hij nam me niet mee op dure reizen en hij kocht geen cadeautjes voor ons jubileum en de waarheid is dat we tegenwoordig niet eens meer weten wat voor dag het is, vooral als het onze trouwdag is.

Weet je, dit zijn geen manieren waarop een man je als een koningin behandelt.

Het is de manier waarop hij de benzinetank vult, zodat je niet met een lege tank op straat komt te staan.

Het is de manier waarop hij het afval weggooit, een ding minder op je takenlijst.

Het is de manier waarop hij je laat uitslapen of vroeg naar bed laat gaan en de kinderen welterusten wenst.

Het zal de manier zijn waarop hij je hand in de verloskamer vasthoudt wanneer je kinderen worden geboren.

Het zal de manier zijn waarop hij naar je kijkt alsof je de enige op deze aarde bent wanneer je in de kerk loopt en hij met een traan in zijn ogen vertelt dat zijn hart voor eeuwig van jou is.

Het zal de manier zijn waarop hij voor je zorgt als je ziek bent.

Het zal de manier zijn waarop hij de kinderen voor het eerst vasthoudt, de manier waarop hij ze in slaap wiegt en de manier waarop hij ze laat lachen als geen ander.

Er zullen veel zeer kleine gebaren zijn die gratis maar onbetaalbaar zijn, kleine gebaren die alles worden en het zullen die gebaren zijn dat een man je als een koningin behandelt.

Je zult begrijpen dat diamanten de beste vrienden van vrouwen kunnen zijn, maar een vrouw weet dat haar man haar beste vriend is en dat diamanten nooit met hem kunnen worden vergeleken.

Je zult je realiseren dat de behandeling als een koningin door je man er anders uitziet dan wat de wereld je heeft verteld dat het zou moeten zijn, maar het is nog veel beter en het vereist geen diamanten, bloemen of geschenken."

Wijze woorden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt