Een echte man maakt de liefde voor een vrouw natuurlijk, die haar laat lijden is het niet waard om bij haar te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echte man maakt de liefde voor een…
Deze twee kinderen hebben veel plezier door het deksel van de vuilnisbak tegen hun hoofd te klappen Stellen die minder berichten verzenden, zouden meer toegewijd zijn: een studie onthult het

Een echte man maakt de liefde voor een vrouw natuurlijk, die haar laat lijden is het niet waard om bij haar te zijn

Door Janine
3.337
Advertisement

Relaties kunnen complex zijn, maar ze moeten niet ingewikkeld zijn. Complex is alles dat een meer diepgaande en veelzijdige lezing vereist - ingewikkeld zijn daarentegen de dingen die inspanning vergen, die meer energie absorberen dan nodig is. Een relatie vereist toewijding, opoffering, compromissen, maar men kan en mag nooit een bepaalde limiet overschrijden. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat er iets mis is, omdat één ding zeker is: liefde is iets simpels.

foto: Unsplash

Elkaar liefhebben moet vreugde, wederzijdse steun geven, moet je een voldaan gevoel geven, je sterker voelen in het onder ogen zien van de moeilijkheden van het leven; het mag geen last of een voortdurende uitdaging zijn. Liefde moet rust en zekerheid geven, je mag niet in een constante toestand van angst en onzekerheid leven. Degenen die deze fundamentele wetten van de natuur te vaak vergeten, zijn vrouwen, die zich laten meeslepen in hopeloze relaties, waarin ze worden gekleineerd, als vanzelfsprekend worden beschouwd waardoor de relatie als een echte gevangenis wordt.

Echte mannen, die zeldzame individuen die weten hoe ze aan de zijde van hun vrouwen of vriendinnen moeten staan, hen beschermen en onvoorwaardelijke genegenheid kunnen geven, zouden hen nooit kwaad kunnen doen: ze zouden het zich zelfs niet durven voorstellen. Als liefde echt en oprecht is, heb je geen excuses, alibi's, rechtvaardigingen of eindeloos wachten nodig, omdat alles gemakkelijk en natuurlijk is.

foto: Unsplash

Als een man het hart van een vrouw breekt, betekent dit dat hij nooit van haar heeft gehouden en dat hij het niet waard is om bij haar te zijn.

De enige tranen die een echte man kan uitlokken zijn die van vreugde, door respect, begrip, empathie en eerlijkheid te tonen. Vrouwen moeten leren zichzelf alleen te geven aan diegenen die echt weten hoe ze voor hen moeten zorgen, die niet bang zijn om hun ware gevoelens te tonen, sterk te blijven zelfs als ze kwetsbaar zijn. Liefde is eenvoudig omdat het geen twijfel wil, het wil niet lijden, en echte mannen weten dat. Ze weten de vrouwen die ze aan hun zijde hebben te waarderen, ze weten hoe ze dankbaarheid kunnen uiten voor het geschenk dat ze elke dag hebben ontvangen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt