Je hebt een man nodig die zijn onvolwassen fase is gepasseerd en bereid is om een relatie aan te gaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Je hebt een man nodig die zijn onvolwassen…
Deze verpleegster redde een 7 maanden oude baby door hem een gedeelte van haar lever te geven De voordelen van rode ui: lekker en een bondgenoot van onze gezondheid

Je hebt een man nodig die zijn onvolwassen fase is gepasseerd en bereid is om een relatie aan te gaan

Door Janine
1.532
Advertisement

Tegenwoordig lijkt liefhebben voor veel mensen een onmogelijke taak te zijn geworden. Veel vrouwen zijn wanhopig omdat ze de liefde niet kunnen vinden en voortdurend mannen tegenkomen die niet van plan zijn zich te binden - mannen die liever van bed naar bed springen, die de ware betekenis van het woord liefde niet kennen en respect negeren. De waarheid is dat je dit gedrag op de lange termijn beu wordt, vooral als het de normaliteit wordt onder de mensen om je heen en die je wilt loslaten.

foto: Unsplash

Als je een van deze vrouwen bent, herhaaldelijk teleurgesteld door oppervlakkig of zelfs kleinzielig gedrag, dan zul je deze woorden begrijpen. Je bent een vrouw die een man nodig heeft die weet hoe hij aan je zijde moet staan, die zijn jeugd al voorbij is en die verantwoordelijkheid kan nemen. Iemand die echt alle momenten van het leven met je wil delen, zowel de goede als de slechte. Een man die niet bang is om elke ochtend naast jou wakker te worden, of je in je pyjama te zien, en die je ook kan ondersteunen met een eenvoudige knuffel.

We hebben genoeg van deze "halve mannen" die niet kunnen wachten om op te scheppen over hun mannelijkheid met hun vrienden. Je bent het zat.

Je hebt geen onzekere mannen nodig die tot het laatste bericht moeten lezen om je te vertrouwen, en je wilt ook niet 's nachts wachten tot hij thuiskomt, niet wetende met wie hij is. Je hebt het al meegemaakt en het werkte niet, dus nu is het tijd om te veranderen.

Je hebt iemand nodig die jou en je dromen niet beu wordt, maar die ze met jou wil realiseren. De man die je nodig hebt, is niet degene die je etentjes en avondjes uit met vrienden biedt, maar degene die je iets meer geeft: iemand die er echt voor kiest om zijn leven met jou door te brengen.

Je zult niet degene zijn die de andere persoon "redt", om de emotionele problemen op te lossen die hem beletten lief te hebben, dus probeer het niet, om te slagen in deze onderneming.

Het is waar dat het leven kort is en snel verloopt, dus maak een nauwkeurigere selectie de volgende keer dat iemand aan je deur verschijnt. Je hebt geen tijd te verspillen met idiote mannen - focus op jezelf en je doelen. De liefde zou kunnen komen wanneer je het het minst verwacht, maar in de tussentijd zul je een leven hebben opgebouwd dat de moeite waard is om te leven en ben je al begonnen met het realiseren van je dromen.

Source:

https://www.bustle.com/p/11-signs-your-partner-is-emotionally-immature-61048

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt