Een echte man laat zijn partner niet lijden, maar hij houdt van haar en doet er alles aan om haar te beschermen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echte man laat zijn partner niet…
Twee Duitse herders omhelzen elkaar om moedig te wachten om allebei geadopteerd te worden Deze moeder schonk meer dan 140 flessen moedermelk na het verliezen van haar baby

Een echte man laat zijn partner niet lijden, maar hij houdt van haar en doet er alles aan om haar te beschermen

Door Janine
2.617
Advertisement

Een “echte man" zijn is niet synoniem aan het hebben van veel vrouwen, maar integendeel, het is weten hoe je je partner liefhebt. Een goede relatie tussen twee mensen is veel meer dan alleen intimiteit of sociale erkenning. De perfecte mannelijke partner is in feite te zien op basis van hoe hij zich gedraagt.

Gedrag bepaalt wie we zijn met feiten en niet met woorden. En wat een "echte man" definieert, is iemand die weet hoe hij zijn partner geliefd kan laten voelen, hij geeft haar aandacht zonder alles als vanzelfsprekend te beschouwen. Laten we eens kijken waarom.

foto: Unsplash

Liefde is iets om volop en met vreugde te leven; als het pijn doet, dan is het niet langer liefde. Degene die naast je staat beledigen en kwetsen, of te jaloers en bezitterig zijn, leidt alleen maar tot een steeds grotere verwijdering. Ware liefde vereist inspanning en tegemoetkomen: proberen allebei dezelfde richting op te gaan.

In dit alles zijn er grenzen die nooit mogen worden overschreden, wat er ook gebeurt: omdat respect en vertrouwen de basis vormen van elke relatie. En als je je in de loop van de tijd realiseert dat er iets is veranderd, als je niet dezelfde dingen voor de andere persoon voelt, dan is het beter om weg te gaan dan lafaards te zijn en je partner met fouten en leugens te overspoelen.

foto: Unsplash

De "echte mannen" doen hun partner geen kwaad, ze doen er alles aan om haar te beschermen en haar gelukkig te maken. Bovendien is liefde precies dat: elkaar gelukkig maken, samen wandelen in de tijd die op ons wacht.

Om ware liefde moet niet worden gesmeekt, noch moet het een partner doen wanhopen, wachtend op een klein beetje aandacht. Veel vrouwen maken hun lijden misschien zelfs “romantisch”, maar dat is geen liefde: als hun man hen heeft laten lijden, is hij geen “echte” man.

Echte mannen bestaan: soms hebben veel vrouwen er een recht voor hun ogen, maar ze hebben het te druk om te lijden om degenen die hen niet verdienen. Middelmatige relaties zuigen en nemen tijd en energie weg: open je ogen, een "echte man" kan dichterbij zijn dan je denkt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt