5 dingen die vrouwen die een bepaalde volwassenheid hebben bereikt, niet kunnen verdragen van mannen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 dingen die vrouwen die een bepaalde…
Ingewikkeld en charismatisch, wie als Schorpioen wordt geboren is een fascinerend persoon die je alles zou vergeven Deze dakloze man slaapt omhelsd door zijn hond, een vierbenige engel die hem nooit in de steek laat

5 dingen die vrouwen die een bepaalde volwassenheid hebben bereikt, niet kunnen verdragen van mannen

Door Janine
2.419
Advertisement

De vrouw houdt nooit op met evolueren en door de jaren heen verwerft ze meer en meer bewustzijn en liefde voor zichzelf.

Terwijl je als jong meisje geneigd bent om je breekbaarder te voelen, lijkt het, wanneer je een volwassener leeftijd bereikt, alsof de wereld je op een compleet nieuwe manier wordt onthuld. Dingen beginnen anders te worden geleefd en vooral met relaties wordt op een totaal andere manier omgegaan. Elk volgens haar stadia, elk met haar eigen tijd, maar vroeg of laat begrijpen ze allemaal dat ze zijn veranderd en meer "eisen" van de mensen die ze naast zich hebben. Je wordt veel selectiever in het leven en ook in de keuze van je partner.

Hier zijn 5 dingen die volwassen vrouwen gewoon niet kunnen verdragen:

foto: Unsplash

1) Leugens en misleidingen

De volwassen vrouw kan het niet verdragen om bedrogen te worden en kan kleine en grote misleidingen niet accepteren. Vertrouwen is voor haar de basis van een gezonde relatie en ze zou niet in staat zijn om een man naast zich te hebben die in een leugen leeft.

2) Jaloezie

Jaloezie is een normaal gevoel als je een bepaalde limiet niet overschrijdt, als je de ander niet probeert te veranderen of te beperken. Een volwassen vrouw wil geen tijd verspillen met iemand die niet zeker genoeg is van zichzelf om jaloezie morbide en "ziek" te laten worden.

3) Emotionele controle

Een vrouw die zich na verloop van tijd bewust wordt van zichzelf en van wat ze waard is, zal nooit een man accepteren die probeert emotionele controle over haar uit te oefenen. Ze heeft te veel moeite gedaan om haar zekerheden en haar onafhankelijkheid te overwinnen, ze zal niemand toestaan haar zekerheden op een subtiele manier te ondermijnen.

foto: Unsplash

4) Gebrek aan respect

Respect is de basis van elke relatie, of het nu liefde of vriendschap is, het mag nooit ontbreken. Wie, met feiten en woorden, de persoon die hij beweert lief te hebben niet kan respecteren, is geen waardige metgezel.

De volwassen vrouw kan het gebrek aan respect gewoon niet verdragen.

5) Volwassenheid

Volwassenheid is een bepalende factor voor een volwassen vrouw. Volwassenheid betekent niet dat je niet weet hoe je jezelf kunt vermaken, het betekent dat je weet hoe je het leven en de relatie onder ogen moet zien en je verantwoordelijkheid moet nemen als dat nodig is. We hebben het niet over volwassenheid qua leeftijd, maar over emotionele volwassenheid: Peter Pan is niets voor haar.

De waarheid is dat de volwassen vrouw begrijpt dat ze zich ook alleen goed kan voelen, en daarom, als ze besluit om een relatie aan te gaan, doet ze dat alleen als het de moeite waard is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt