Deze stewardess heeft een autistisch kind in het vliegtuig gekalmeerd door hem een kijkje te laten nemen in de cockpit - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze stewardess heeft een autistisch…
Hij was de eerste die Disneyland bezocht: elk jaar keert hij terug naar het park dankzij zijn altijd geldige ticket Een ecologische medewerkster uit Bangkok draagt haar hond op haar rug terwijl ze de straten van de stad schoonmaakt

Deze stewardess heeft een autistisch kind in het vliegtuig gekalmeerd door hem een kijkje te laten nemen in de cockpit

Door Janine
14.009
Advertisement

Het gebaar van deze lieve Amerikaanse stewardess bleef zeker niet onopgemerkt; toen moeder Sonja Redding terugkeerde van een vermoeiende vlucht naar Omaha in Nebraska met haar twee kleine kinderen, gebeurde er iets dat zij en de luchtvaartmaatschappij niet zo snel zullen vergeten. Xayvior lijdt, net als zijn kleine broertje, aan een zeldzame genetische ziekte die methylmalonic acidemia wordt genoemd, een aandoening van het spijsverteringsstelsel.

via: Metro UK

Het leek erop dat het kind de terugreis met het vliegtuig niet kon verdragen: misschien door het geluid van het vliegtuig, het voertuig vol passagiers, feit is dat het kind op een gegeven moment een emotionele ontlading kreeg en onrustig en bang begon te worden.

Op dat moment verscheen stewardess Amanda Amburgy op het toneel, die aanvankelijk het kind een koptelefoon aanbood om een film te kijken, maar zonder resultaat, totdat de vrouw een briljant idee kreeg dat Xayvior ongetwijfeld zou hebben gekalmeerd.

Amanda gaf het autistische kind een "privé" rondleiding in de cockpit, waar hij alle compartimenten van het vliegtuig kon aanraken; bij zijn terugkeer was Xayvior veel rustiger en de rest van de reis verliep veel beter, zowel voor hem als voor zijn moeder, moe na een dag van stress tussen een heen- en een terugvlucht.

Advertisement

Dankbaar voor de hulp van de stewardess, moest Sonja de lieve foto’s van Xayvior met Amanda wel op haar Facebook-profiel posten, haar bedanken voor alles wat ze had gedaan om haar zoon te kalmeren en hem een leuk en interessant moment te geven na een lange stressvolle dag voor de familie van Sonja.

Wat een goede stewardess is dit, een echt voorbeeld van arbeidsethos en toewijding voor de kleinere passagiers die aandacht en zorg nodig hebben. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt