Na meer dan 40 jaar samenwonen, besloot dit tachtigjarige stel te trouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na meer dan 40 jaar samenwonen, besloot…
We willen veranderen, maar we staan erop in het verleden te leven, zoals vlinders die weten dat ze rupsen zijn geweest Dit kind met vitiligo wint zijn depressie dankzij een hond met dezelfde aandoening

Na meer dan 40 jaar samenwonen, besloot dit tachtigjarige stel te trouwen

Door Janine
2.117
Advertisement

Als we zeggen dat liefde, plannen en belangrijke beslissingen geen leeftijd hebben, overdrijven we niet. Er zijn dingen in het leven, waar de leeftijd er niet toe doet: een daarvan is het huwelijk.

In het geval van het bruidspaar waarover we het met je willen hebben, gelden deze uitspraken met name, omdat Colin en Sally, respectievelijk 84 en 82 jaar oud, besloten hebben man en vrouw te worden en iedereen een emotionerend voorbeeld te geven van hoe de liefde en de wens om samen te zijn echt voorbij elke grens gaat.

foto: Facebook

Colin en Sally ontmoetten elkaar in 1972, aan de bar waar de vrouw werkte. In die tijd was Colin vrachtwagenchauffeur en ging hij elk weekend naar de bar om na het werk wat te drinken. Sally merkte zijn aanwezigheid op en, wanneer de man aan de bartafel zat, liet ze nooit een gelegenheid voorbij gaan om hem te bedienen.

Van het één kwam het ander, en van het eenvoudige gebabbel tijdens de werkuren van Sally, begonnen de twee samen uit te gaan en elkaar vaak te zien. Het feit dat Sally al vier kinderen uit een eerder huwelijk had, was nooit een probleem voor Colin: de twee waren gewoon verliefd en dat bleven ze 44 jaar lang.

foto: Facebook

De tijd dat ze samen waren, zonder "officieel verloofd" te zijn of getrouwd, duurde al zo lang. Elk jaar zeiden ze: "We gaan volgend jaar trouwen", maar in de praktijk werd de bruiloft altijd uitgesteld. Zoals het geval is voor veel stellen, waren Sally en Colin druk met hun dagelijkse verplichtingen en door de opvoeding van de kinderen van de vrouw, en het was precies om deze redenen dat hun “verkering” meer dan vier decennia duurde.

Advertisement
foto: Facebook

Zo werden Colin en Sally met ongeveer honderd gasten, waaronder vrienden en familieleden, man en vrouw tijdens een gedenkwaardige ceremonie in de Church of Saint Mary in Middleton, Engeland. En om het te vieren, na het “jawoord”, gingen ze naar de bar waar Sally werkte, de plek waar ze elkaar hadden ontmoet en waar hun prachtige liefdesverhaal ontstond.

Ondanks enkele moeilijkheden ontbreekt het echter niet aan wederzijds respect en liefde en de twee, mede gedreven door het verlies van enkele dierbaren en door het besef van hun leeftijd, besloten uiteindelijk om te trouwen.

foto: Facebook

Zelfs na de leeftijd van 80 jaar kun je besluiten om een stap te zetten die veel mensen misschien eerder doen. Een zeldzaam en wonderbaarlijk gevoel als ware liefde kan echt verder gaan dan grenzen, leeftijd, gewoonten. En het geluk van Colin en Sally bewijst het volledig.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt