Het verhaal van Kathryn, de kat die besloot puppy's te adopteren alsof ze haar kinderen waren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het verhaal van Kathryn, de kat die…
De brandweermannen redden 8 pups die in een put zijn achtergelaten, maar dan beseffen ze dat het rode vossen zijn Deze 84-jarige man reisde elke dag 60 km om een blind kind naar school te begeleiden

Het verhaal van Kathryn, de kat die besloot puppy's te adopteren alsof ze haar kinderen waren

Door Janine
11.733
Advertisement

Soms zijn onze viervoetige vrienden in staat tot gebaren van de menselijkheid en mededogen die ons met stomheid geslagen en vol emotie achterlaten; we kunnen zoveel leren van onze huisdieren, vooral van het buitengewone gebaar dat werd getoond door Kathryn, een kat die werd gevonden in een appartement dat alleen genegenheid en onvoorwaardelijke liefde zocht, en dat uiteindelijk een dak vond om onder te leven... en "kinderen" om voor te zorgen!

via: The Dodo

Toen ze in het lege appartement werd gevonden, was Kathryn zwanger, maar helaas verloor ze de weken daaropvolgend haar kittens; de natuurlijke wens van de kat om moeder te zijn en zich geliefd te voelen en liefde te geven was groot, en Langebaan Animal Care, het dierenasiel dat voor Kathryn zorgde, wist dat.

Toen een nest puppy's plotseling in het asiel aankwam, veranderde alles voor de kat: haar moederinstinct manifesteerde zich eindelijk en ze probeerde voortdurend de pups te kalmeren door ze te likken en te benaderen, waarna ze begon te spinnen om ze te laten slapen.

Advertisement

Ondanks het feit dat de pups in de weken daarna een mensenfamilie vonden om  te verblijven, is de rol van de kat Kathryn nog niet voltooid: ze is een zeer goede “surrogaatmoeder" geworden voor twee weeskatjes in het asiel. Dankzij haar moederlijke attenties, haar genegenheid en de zorg die ze in de praktijk brengt voor de meest behoeftige dieren, is Kathryn al snel een echte mascotte geworden van de Langebaan Animal Care waar ze zich bevindt.

Of het nu katten of honden zijn, Kathryn is het embleem van de diepgaande menselijkheid waartoe onze viervoetige vrienden in staat zijn. Een echte levensles om te leren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt